Привітання з Новим Роком від чемпіонок – гандболісток львівської «Галичанки»!

14:25 | 31 декабря 2016
Гандболістки львівської «Галичанки» 2016 рік завершують переможно і радісно – чемпіонки України сезону 2015/2016, володарки Кубка та Суперкубка України, лідерки Балтійської ліги за підсумками трьох турів. Гандболістки львівської «Галичанки» 2016 рік завершують переможно і радісно – чемпіонки України сезону 2015/2016, володарки Кубка та Суперкубка України, лідерки Балтійської ліги за підсумками трьох турів. Отож, можна трохи і перепочити.  Та перш ніж піти у новорічно-різдвяну відпустку, дівчата та їх тренери згадали рік, що минає, та привітали усіх.
  (зліва направо – Марина Коновалова, Наталія Савчин, Леся Смолінг, Наталія Сабова, Наталія Воловник, Вікторія Сідлецька)
Розпочали з найпозитивнішого спогаду 2016 року.
Марина Коновалова: «За підсумками першого туру Балтійської ліги я отримала відзнаку кращого гравця – це для мене і стало найпозитивнішим спогадом спортивного року. А з  життя - цього літа я вчилася кататись на роликах і, звичайно, без падінь не обійшлося - було дуже весело, досі сміюся, коли пригадую»
Наталія Савчин: «Для мене - це виграний Кубок України, оскільки змагання проходили в моєму рідному місті, де були присутні всі родичі, друзі і знайомі. А з життя: на нагородженні десятки  кращих спортсменів Політеху ми танцювала вальс перед студентами і керівництвом університету. Мене завчасно ніхто не попередив про це, тож було і несподівано, і кумедно». 
Леся Смолінг:  «А я почну з життя, оскільки цього року на мене очікував найприємніший сюрприз: моя сестра народила донечок-близнючок. Це для мене - найкраща подія року. А найпозитивнішим спортивним спогадом став, напевно, перший тур Балтійської ліги, де ми здолали всі команди. Ті перемоги дались нелегко, тому ми, як діти, раділи кожній з них».
Наталія Сабова: «Найпозитивніший спогад року - це моє літо: я провела незабутні дні з рідними на морі, отримала масу емоцій та зарядилась позитивом.  Адже наші рідні люди - це те, чого нам так бракує у Львові. 
Ще один приємний момент -  я, нарешті, встала на ковзани. Дуже сильно боялась, але водночас і хотіла, тому вдячна своєму хлопцю, який мене навчив -  і ми обійшлись навіть без жодного падіння.
 А у спорті позитивних спогадів багато, адже він - найвагоміша частина нашого життя. Особисто для мене - це літні збори. Незважаючи на те, що було важко, все проходило цікаво та весело – саме там ми зміцніли як команда».
Наталія Воловник: «Під час літньої відпустки я і дівчата з команди поїхали в Лазурне на пляжний гандбол і стали бронзовими призерами чемпіонату України». Вікторія Сідлецька:  «А для мене довгоочікуваний і найпозитивніший момент цього року - подарунок від Миколайчика - новий автобус для команди».

  (зліва направо – Анастасія Дорожівська, Анастасія Баранович, Олеся Парандій, Ольга Василяка)
Звичайно, що не обійшлось і без хвилювань у році, що минає. Отож, найхвилюючіша подія, на думку дівчат.
Анастасія Дорожівська: «Спорт - це моє життя, а команда - моя родина. Цей рік для «Галичанки» важливий тим, що виступали у Єврокубку.  Найзнаменнішою подією був перший матч зі Щецином. Дівчата грали, як богині, і доля була прихильною до нас. Для мене ця гра і стала найхвилюючішою подією року».  
Анастасія Баранович: «Для мене цей рік був роком і переживань, і несподіванок. Найхвилюючішою подією стала поїздка до Києва на Кубок Турчина, де я грала у складі юнацької збірної команди України. І хоча дуже переживала, знайшла підтримку, як тренера, так і нових партнерок». 
Олеся Парандій: «Якщо зі спорту, то незважаючи на чималий ігровий досвід, кожного разу, виходячи на майданчик, я хвилююся. Але є і приємні хвилювання, як от усвідомлення того,  що цього року ми виграли «золото» у Суперлізі, Кубок та Суперкубок України.
А щодо особистого - друзі зробили приємний сюрприз. Перший раз в житті я ходила в гори. Піднялась на гору Плай, висота якої 1350м. Емоції просто зашкалювали: було настільки круто, що навіть фізичне навантаження пройшло непомітним на фоні емоційного піднесення. Гірський краєвид - нереально хвилюючий». 
Ольга Василяка: «Незважаючи на те, що 2016 рік для України був дуже важким, в ньому достатньо і хороших моментів.  Наше життя було б не таким цікавим, якби не емоції - і однією з цих емоцій є хвилювання.  Для мене хвилювання - це вихід на ігровий майданчик під час матчу. І так приємно, що в цей момент відчуваю підтримку всієї команди. В думках я завжди налаштовую себе на гру, але коли чую своє прізвище від тренера, все кудись зникає, і я починаю хвилюватись (сміється). А підтримка команди дає віру  в себе і тоді  страх зникає.
А одними з найхвилюючих були ігри Балтійської ліги, адже у команд, які брали в них участь, зовсім інший стиль гри». 
(в нижньому ряді зліва направо Тетяна Поляк, Мар’яна Маркевич, Юліана Братковська; у верхньому  - Олександра Жолобович, Наталія Стрюкова)
Не забули чемпіонки і про  побажання
Тетяна Поляк: «Всіх хочу привітати з прийдешніми святами! Бажаю щастя земного, в душах відродити уміння вірити, любити, а Бог вам щедрою рукою за вашу віру, за терпіння своє надасть благословіння! Веселих свят, смачної куті, дзвінкої коляди і ніякої біди!»
 Мар’яна Маркевич: «Хай Новий 2017 рік дарує вам міцне здоров`я, ласкаву долю, радості сповна, а почуття гумору не покидає вас. Нехай цей рік буде під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події. З Новим Роком!»
Юліана Братковська: «Прийміть сердечні вітання з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай ці чудові зимові свята будуть радісними та щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять душу. Хай з вами завжди будуть вірні друзі, удача й успіх, а в домі - світло та радісно від любові і добрих новин. Хай Новий рік приносить вам нові досягнення, нові враження, нові успіхи, творчі дерзання і злети. Здоров`я, добробуту, сімейного затишку вам і вашим рідним. З новими надіями, з новими звершеннями, з новим благополуччям. З Новим роком, з новим щастям!»
Олександра Жолобович: «Від щирого серця хочу привітати всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим! В новому році  всім багато-багато щастя! Адже ми варті цього! 
Нехай 2017 вам принесе побільше успіху та творчої наснаги, щоб досягнути своїх цілей!
Бажаю кожному знайти "місце під сонцем" і повірити в свої сили! Бо немає нічого неможливого! Щоб у ваших оселях завжди панувало благополуччя, сімейний достаток і щирі посмішки! Кохайте та будьте коханими!
Нехай в новому році здійсняться всі ваші найпотаємніші мрії!!! Щасливого Нового року і веселого Різдва!»
Наталія Стрюкова: «Натхнення, віри в себе та сміливості. Пам`ятайте, що найрідніші люди завжди підтримають і додадуть наснаги. Нехай новий рік буде сповнений найщирішими та найсвітлішими моментами. З Новим Роком і Різдвом Христовим!»
(тренери зліва направо Анжела Савченко, Тетяна Штефан)
Ну і кому, як не тренерам, підвести підсумки та розповісти про плани на новий  рік.
Анжела Савченко: «Хотілося б в 2017 році не знати поразок, щоб команда грала все краще і головне без травм. Сподіваюся, що «Галичанка» стане чемпіоном України - для мене це була б перша золота медаль в якості тренера. 
Також бажаю уболівальникам, друзям, колегам, спортсменам міцного здоров`я, удачі в новому році, благополуччя та здійснення всіх бажань! Нехай, якщо будуть сльози, то тільки від щастя, побільше посміхайтеся і цінуйте кожен день!»
Тетяна Штефан: «Спортивні плани - досягти в новому році чемпіонства в Суперлізі України, якнайкраще виступити в Балтійській Лізі. Щоб гравці не травмувалися.  Здоров`я і миру усім на Землі, добробуту в домі, щедрот на столі!!! Хай здійсняться всі заповітні мрії! Щоб був весь рік щасливим!».
Підготувала Наталія Васьо
Источник