Тренер молодіжної збірної України: «Нас бояться»

13:55 | 08 января 2017
Сльози на очах з’явились у гравців молодіжної збірної України після нічийного матчу проти Словаччини (24:24) у триденному відбірному турнірі до чемпіонату світу-2017. Сльози на очах з’явились у гравців молодіжної збірної України після нічийного матчу проти Словаччини (24:24) у триденному відбірному турнірі до чемпіонату світу-2017. Наша команда вела в рахунку упродовж всього поєдинку. Суддів, які працювали на грі й 11 разів давали двохвилинні штрафи нашій команді, а двох гравців вилучили до кінця поєдинку, Сергій Яровий назвав «потойбічними силами». Про гру із Словаччиною і виступ українців у відбірному турнірі головний тренер нашої команди розповів у коментарі сайту ФГУ. 
Сергій Яровий, головний тренер молодіжної збірної України (U-21):
«Матч був виграшним для нас»
У стартовому матчі проти Словенії на нашій грі все ж позначилось хвилювання. Ми впорались з ним у поєдинку із Словаччиною, але цього разу у гру втрутились «потойбічні сили». Я не знімаю провину з себе та хлопців. Матч був виграшний для нас. Якщо ведеш у рахунку в 6 м’ячів, то потрібно в будь-якому разі доводити справу до перемоги, і неважливо, що роблять судді чи суперники. Потрібного досвіду, щоб впоратись із такою ситуацією у команди не було. Проте такі ігри є дуже цінними для нас. Гадаю, одна така гра для хлопців варта 20-ти поєдинків чемпіонату України. 
«Гандбол в Україні живий і розвивається у правильному напрямку»
Матчі проти Словенії та Словаччини показали, що ми не чим не поступаємось суперником, а в деяких компонентах, на мій погляд, переважаємо. Також ці ігри стали свідченням того, що гандбол в Україні живий і розвивається у правильному напрямку. Ми абсолютно не загубились і тепер нас навіть бояться.  
Заключний матч проти Косово буде дуже нелегким. Суперник буде боротися. Велика проблема для нас  - втрата центрального захисника Максима Стрельникова, якому в минулій грі показали синю картку. Саме сьогодні у Максима день народження. Команда привітала його, але він сьогодні зможе допомогти тільки морально. 
Найкращі моменти матчу Україна – Словаччина (24:24)
Відбірний турнір до молодіжного чемпіонату світу-2017 (U-21) Відбірна група 4. Глоговец (Словаччина)
6 січня УКРАЇНА – Словенія 25:32 (10:13) Словаччина – Косово 28:20 (16:7)
7 січня Косово – Словенія 25:34 (12:16) УКРАЇНА – Словаччина 24:24(14.11)
8 січня УКРАЇНА – Косово (17.00) Словенія – Словаччина (19.00)
Турнірна таблиця за тур до фінішу

Команда, що посяде перше місце, вийде до фінальної частини чемпіонату світу-2017  
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник