Екс-гравець «Мотор-ЗНТУ-ЗАБ» перейшов до «Шахтаря»

11:10 | 16 января 2017
Гандбольний клуб «Шахтар-Академія» в своєму першому після повернення до Суперліги сезоні наразі посідає 6-те місце. Гандбольний клуб «Шахтар-Академія» в своєму першому після повернення до Суперліги сезоні наразі посідає 6-те місце. Піднятись вище можуть допомогти поповнення  в команді. 

Іван ФУЧЕДЖИ, головний тренер ГК Шахтар»: Свої перші ігри Суперліги в 2017 році ми проведемо 21-22 січня проти КДЮСШ-ЛДУФК. Зараз готуємося у звичному режимі. Маємо щотижня 7-8 тренувань. Команда перебуває у Запоріжжі. Так нам зручніше. Велика група гравців «Шахтаря» живить у Запоріжжі. Тренуємось у залі Запорізької державної індустріальної академії. 
Нашим гравцем став Ігор Кривчиков [на початку сезону грав за «Енергетик»]. Це досвідчений лінійний, який раніше виступав за «Мотор-ЗНТУ-ЗАБ». Здоров’я йому дозволяє грати в захисті, посилить він нас і в нападі. У нас був тільки один лінійний – Віталій Псьол – тепер буде легше. Сподіваюсь також, що гратиме центральний Артем Шарко. Він був у нас і раніше, але не виступав за станом здоров’я. 
Артем Шарко, Максим Луньов і Олександр Слесь – гандболісти, які грали за «Шахтар» ще коли команда базувалась у Донецьку. 
Одним з найбільш вдалих матчів «Шахтаря» в першій половині сезону, напевне, слід назвати домашню перемогу над ЦСКА 30:17.  Коли ми грали проти ЦСКА в Києві, ми вели в рахунку упродовж матч, але наприкінці зустрічі спритні та технічні хлопці команди суперника перехопили у нас перемогу. У такий спосіб ми втрачали перемоги вже кілька разів. На домашній поєдинок із ЦСКА налаштування було особливим. Незважаючи на підсумковий рахунок, нам довелось битися до кінця матчу. Кияни ніяк не хотіли поступатися. Поки вони грають у юнацький, романтичний гандбол, але коли набудуть більше досвіду, іншим командам з ними буде дуже важко.    
Якими є завдання Шахтаря на другу частину сезону? Будемо грати на перемогу в кожному матчі. Наше завдання також знайти спонсора. З цим зараз дуже важко. На Сході іде війна. Дякую всім, хто підтримує нас зараз, зокрема голові Донецької обласної держадміністрації Павлу Жебрівському.
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник