Тренер «Галичанки» Анжела Савченко: «Посилено працюємо повним складом»

15:55 | 16 января 2017
Другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко розповіла про те, як чемпіонки розпочали підготовку у 2017 році. Другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко розповіла про те, як чемпіонки розпочали підготовку у 2017 році.
«Минулого тижня зробили акцент на фізичній підготовці. Проводили по два тренування щодня, працювали в тренажерному залі. Цього  тижня поступово переходитимемо на тактичні вправи та ігрові тренування.
Вже 27-29 січня нас чекають ігри в Гарляві (Литва), а саме четвертий тур Балтійської Ліги. Намагаємось підійти до нього в цілковитій готовності і  оптимальний формі, щоб показати максимальний результат та залишатися і далі на верхівці турнірної таблиці».
- А чи вже відновилася одна з лідерок команди Наталія Савчин, яка отримала травму у жовтні минулого року? - Тренуємося  повним складом, але Савчин ще не в загальній групі, а працює за індивідуальним реабілітаційним графіком. Підсилились новою гравчинею, яку до команди запросила головний тренер «Галичанки» Тетяна Штефан. Це Ілона Гайкова (1997 р.н.)  з тернопільського «Економ-Універу». Висока гандболістка, з сильним кидком, фізично витривала, плануємо її на позицію лівої півсередньої. 
Настрій хороший, налаштування таке ж – 2017 рік розпочався чудово».
Розмовляла Наталія Васьо
Источник