«Галичанку поважаємо, але непереможних команд не існує» - Михайло Милославський

10:40 | 18 января 2017
Тренер третьої команди Суперліги, херсонської «Дніпрянки», розповів сайту ФГУ пр. Тренер третьої команди Суперліги, херсонської «Дніпрянки», розповів сайту ФГУ пр. підготовку команди до другої частини сезону. 

Михайло Милославський, головний тренер «Дніпрянки»
«Ще ніколи у «Дніпрянки» не було стільки хворих як цієї зими - 11 з 18 наших гравців. Настільки сильною була епідемія в Херсоні. Проте зараз вже всі в строю. Працюємо у звичному режимі, маємо по 9 тренувань на тиждень. У нас буде надзвичайно насичений лютий: 3-4 лютого граємо на виїзді проти «Економунівера» , 10-11 лютого приймаємо «Реал», а 17-18 числа в гостях зустрічаємось із «Галичанкою». 
Дівчата рвуться у бій, вже давно не було матчів, а ігровий голод часто компенсує проблеми в інших компонентах. 

У складі змін не відбулось. І надалі відновлюється воротар Тетяна Чорнявська. Поки вона бігає, займається на тренажерах, але поки не бере участь в ігрових тренуваннях. До кінця лютого вона грати ще не буде. Поки її у складі замінює Тетяна Кузіванова 1997 року народження. 
У лютневих матчах неодмінно будемо давати ігровий час дівчатам 2000-2001 року народження, які у вересні виграли  спартакіаду школярів України. Це Ірина Павлик, Настя Калигіна, Ганна Дябло
Наше завдання – грати в кожному матчі на результат. Ми поважаємо «Галичанку», але непереможних команд немає. Ми нікого не маємо боятися. Якщо команда виходить і б’ється в кожному поєдинку, тоді неодмінно буде зростання майстерності.   
1 та 2 фото – Євгеній Кравс Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник