ЦСКА- «Енергетик»: Тютюнник забив 18 голів

11:11 | 21 января 2017
18 голів за один матч. 18 голів за один матч. Рідкісну результативність продемонстрував лідер ЦСКА Дмитро Тютюнник у поєдинку Суперліги проти «Енергетика». Кияни важко почали, але зрештою здобули впевнену перемогу. Про перебіг матчу та втрату кількох ключових виконавців сайту ФГУ розповів головний тренер ЦСКА Володимир Леонтьєв. 
Володимир Леонтьєв, головний тренер ГК ЦСКА:
«Половину першого тайму ми поступались в рахунку. Хлопці багато не забили, квапились у грі. Було багато бажання, але бракувало зібраності. Надалі суперники вже не витримали нашої швидкості. Ми вийшли вперед, другий тайм вже догравали, проте все одно багато помилялись. Після такої гри є над чим подумати, що аналізувати.
Через кадрові втрати Тютюнник у нас починав на позиції півсереднього, а в лінії вийшов Василенко. Як і Телішевський, він вперше потрапив до основної сімки. 
У нас не було Гуріна та Бурденюка, які травмувались та Охотникова, у якого проблеми зі спиною. Гуріну для відновлення потрібно ще біля місяця. Бурденюку можливо знадобиться операція і тоді він, напевне, не гратиме до кінця сезону. Починає тренуватись Пилявський. Сподіваюсь, він повернеться до гри у березні».  

ЦСКА (Київ) - «Енергетик-НАЕК» (Нетішин) 46:26 (18:12)  Суперліга. 20 січня. НУВФСУ (Київ). Судді: О. Голіков (Южне) / О. Ківерник (Чернівці). Делегат ФГУ – В. Вакула (Бровари)  ЦСКА: Панченко, Шупік; Плясун 10, Телішевський 4, Титомир Тютюнник 18, Василенко 2, Спешилов, Паращин 2, Бережний 6, Тананеску 4. Головний тренер - Володимир Леонтьєв.  «Енергетик-НАЕК»: Супрун, Гура, О. Медіцкіс 4, Процюк 4, Касимов 3, Матюк, Яроцький, Павлюков 2, Домолевський 2, М. Медіцкіс 2, М. Кривчиков 6, Бахтін, Гнатюк, Ю. Кавєрін, Кад-Оглу. Головний тренер – Олег Каспаров
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник