Лідер «Спартака»: «Відновлення іде за планом»

15:10 | 24 января 2017
Одна з найкращих гравців української Суперліги розігруюча «Спартака» та національної збірної Альона Рудько продовжує відновлення. Одна з найкращих гравців української Суперліги розігруюча «Спартака» та національної збірної Альона Рудько продовжує відновлення. Гандболістка отримала важку травму коліна не передсезонних зборах 15 серпня, а 25 серпня була прооперована.  
Альона Рудько, гравець ГК «Спартак»:  Зараз почуваюся вже набагато краще. Бігаю, тренуюся, в тренажерній залі окрім інших вправ також трохи присідаю, розминаю ногу, на тренуваннях з м’ячем вже кидаю, по кілька разів вистрибую. Намагаюсь працювати з командою, щоб не бути як група «Здоров’я». 
Під час реабілітації двічі була в санаторії. Коли востаннє була у свого лікар, він сказав, що відновлення проходить за планом, але поки нога згинається ще не повністю.
Я навчаюсь на останньому курсі Київського національного економічного університету на факультеті економіки та управління. Зараз у мене завершується сесія. Залишилось ще захистити курсову та здати кілька заліків. Через сесію пропускаю тренування, але займаюсь вдома: віджимаюсь, роблю прес, стрибаю. Тільки якщо постійно працювати, можна чогось досягти. 
У сьогоднішньому «Спартаку» залишилось небагато дівчат, з якими я грала. Прийшла молодь, вихованки КСЛІ, команді потрібно зігратись, а новачкам здобути досвід. Втім ми маємо стаємо сильнішими. 
Чи можна очікувати на твоє повернення в цьому сезоні? Буду намагатись відновитися якомога швидше. Якщо відчую, що вже готова, то неодмінно буду грати. Проти квапитись тут також неможна, аби знову не зазнати травми. 
Фото – Дмитро Степанець Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник