Тепер ми можемо боротись з усіма командами окрім «Мотора» та ZTR

10:40 | 28 января 2017
У чергових матчах чоловічої Суперліги ЦСКА на виїзді переміг КДЮСШ-ЛДУФК (34:23), а «ZTR-Буревісник» взяв гору над «Шахтарем» (28:24). У чергових матчах чоловічої Суперліги ЦСКА на виїзді переміг КДЮСШ-ЛДУФК (34:23), а «ZTR-Буревісник» взяв гору над «Шахтарем» (28:24). Особливо захопливим був матч у Запоріжжі. Поступаючись 8:16, «Шахтар» зумів зрівняти рахунок. «ZTR-Буревісник» опинився у складному становищі. На переможний шлях команду повернули нестандартний хід головного тренера В’ячеслава Дідушенка, про який він розповів сайту ФГУ. 

Вячеслав Дідушенко, головний тренер «ZTR-Буревісника»: Ми відірвались у рахунку, проте напруга у матчі не зменшувалось. У нас не виходив напад, було багато помилок. Хлопці підсіли у другому таймі, але зуміли гідно вийти з цієї ситуації. За рівних складів я замінив воротаря на 7-го польового гравця і, граючи 7 на 6 у нападі, ми забили в трьох атаках з п’яти. «Шахтар» серйозна команда, отже я радий, що наша молодь не стушувалась. 
Наскільки змінили команду Максим Стрельников, Роман Бережний та Руслан Гончаров, які повернулись із ZTR до «ZTR-Буревісника»? Вони повністю змінили нашу гру. Тепер ми можемо грати проти будь-якої  команди окрім, звісно, «Мотора» та ZTR. Ми дуже щільно співпрацюємо з Віталієм Натом (головний тренер ZTR). Побачивши, що ці хлопці не можуть отримати достатньо ігрової практики в головній команді клубу, ми вирішили, що вони гратимуть у нас. І, наприклад, сьогодні  вони грали фактично 100%. Сьогодні відбігав до кінця Руслан Гончаров. Для мене це великий позитив. 

«ZTR-Буревісник» - «Шахтар-Академія» - 28:24 (16:8)  27 січня. Запоріжжя. ПС ЗТР. 70 глядачів. Судді: Ракітіна/Ткачук (обидві - Київ). Делегат ФГУ - Мірзаліев (Харків). «ZTR-Буревісник»: В’юник; Тищенко 1, Кильовий 8, Бережний 4, Русл.Гончаров 2, Стрельников 8, Сафроненко 2; Залевський, Калмиков 3; Ковальчук не виходив, Полуботко н.в., Дробинчук н.в., Папуга н.в., Попович н.в., Руденко н.в. Головний тренер В`ячеслав Дідушенко. «Шахтар-Академія»: Шипенко; Рагозін 1, Іванов, Сомхішвілі, Семенченко 5, Рябко 2, Маляревіч 5; Псьол 1, Яроцький 2, А.Шарко 5, Дубовик 3; Слесь н.в., Коваленко н.в., Нікулін н.в.  Головний тренер Іван Фучеджи.  Семиметрові: 5/3 - 4/1. Штрафний час: 6 - 6.
КДЮСШ-ЛДУФК (Львів) - ЦСКА (Київ) 23:34 (9:20) 27 січня. Львів. Судді: Товт/Сасін (Берегово). Делегат ФГУ: Стегура (Берегово) КДЮСШ-ЛДУФК: Нікітюк, Приставський, Мошківський 1, Борбич 4, Тільненко , Ілля Ручко 6, Оскілко 1, Винниченко 1, Унгарян 2, Тарасенко, Сохорович 6, Плечищев, Іван Ручко, Кірсанов 1, Заєць 1, Гарбар. Головний тренер – Валерій Мельник. ЦСКА: Панченко, Шупік; Плясун 7, Телішевський 2, Титомир 1, Тютюнник 9, Василенко, Охотніков 5, Спешилов 2, Бережний 4, Тананеску 4. Головний тренер - Володимир Леонтьєв.

Фото ztr-handball.com Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник