Жіноча Суперліга: Перерва минула. Знову в бій

10:25 | 03 февраля 2017
Після паузи відновлюються матчі жіночої Суперліги. Після паузи відновлюються матчі жіночої Суперліги. В перших в 2017 році іграх чемпіонату 3-4 лютого в Тернополі «Економуніверситет» прийматиме «Дніпрянку», а 5-6 лютого в головному протистоянні ліги ужгородські «Карпати» вдома зустрінуться з «Галичанкою». 

«ЕКОНОМУНІВЕРСИТЕТ» (Тернопіль) – «ДНІПРЯНКА» (Херсон) Тернопіль. Зала ТНЕУ 3 лютого. Початок - 17.00 4 лютого. Початок - 11.00
«КАРПАТИ» (Ужгород) – «ГАЛИЧАНКА» (Львів)  Ужгород. ПС «Юність» 4 лютого. Початок - 17.00 5 лютого. Початок - 11.00
Прямі трансляція - https://goo.gl/ocFKCs
Турнірна таблиця Суперліги

Нагадаємо, що цього сезону чемпіонат проходить за оновленим форматом. Під час першої частини всі команди зіграють по 20 матчів. Згідно з турнірною таблицею за підсумками першого етапу команди будуть поділені на дві групи по три команди: група А (команди 1-3 місця) та група В (команди 4-6 місця).   На другому етапі всередині кожної групи пройдуть по три з’їзні. Кожна команда прийматиме по одному туру. Таким чином на другому етапі кожна команда зіграє 6 матчів, по три поєдинки з кожним суперником своєї групи. За підсумками другого етапу буде сформовано остаточну турнірну таблицю чемпіонату. Група А визначить місця з 1 по 3, група В – місця з 4 по 6. Всі очки здобуті командами на першому етапі зберігаються і на другому етапі.   Зміни в форматі проведені з метою підвищення мотивації команд. Так команди групи В на другому етапі боротимуться за 4 місце, що дає право виступу у єврокубках.  
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник