Цієї п’ятниці та суботи гандбольна «Галичанка» приймає у Львові херсонську «Дніпрянку»

10:25 | 16 февраля 2017
Найближчої п’ятниці та суботи, 17 і 18 лютого відповідно, львівська «Галичанка» приймає на домашньому майданчику херсонську «Дніпрянку». Найближчої п’ятниці та суботи, 17 і 18 лютого відповідно, львівська «Галичанка» приймає на домашньому майданчику херсонську «Дніпрянку». Команди проведуть два матчі в межах другого кола першого етапу чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2016/2017 рр. 
Матчі відбудуться у спорткомплексі Львівського Національного університету  імені Івана Франка (вул. М.Черемшини, 31). Початок матчів: 17 лютого (п’ятниця) – о 17:30, 18 лютого (субота) – об 11:00. Вхід  – вільний. 
Запрошуємо усіх львів’ян та гостей міста на гандбол – ігри обіцяють бути дуже цікавими.  Недарма ж гандболісток «Дніпрянки» називають херсонськими «піраньями». Минулого сезону вони стали бронзовими призерками Суперліги, а тепер виглядає так, що їх турнірні амбіції  є вищими за минулорічні. На початку 2017 року в інтерв’ю для сайту Федерації гандболу України головний тренер «Дніпрянки» Михайло Милославський сказав: «Наше завдання – грати в кожному матчі на результат. Ми поважаємо «Галичанку», але непереможних команд немає. Ми нікого не маємо боятися» .
Не бояться і діючі чемпіонки України. Але, на жаль, не зможуть зіграти кілька провідних гандболісток команди: в нещодавніх іграх з ужгородськими «Карпатами» були травмовані Мар’яна Маркевич та Вікторія Сідлецька та  не до кінця відновилася Наталія Савчин. Зате вболівальники «Галичанки» на власні очі зможуть побачити гру новенької Ілони Гайкової – однієї з найкращих снайперів Суперліги, яка у січні перейшла до команди з тернопільського «Економуніверситету». 
Турнірна таблиця після 16 ігор: 1. «Галичанка» Львів – 30 оч. 2. «Карпати» Ужгород – 26 оч. 3. «Дніпрянка» Херсон – 24 оч. 4. «Реал» Миколаїв – 8 оч. 5. «Спартак» Київ – 6 оч. 6. «Економ-Університет» - 2 оч. 
Підготувала Наталія Васьо
Источник