Гандбольна «Галичанка» у другій грі не залишила шансів херсонській «Дніпрянці»

18:25 | 18 февраля 2017
Сьогодні, 18 лютого, львівська «Галичанка» на домашньому майданчику вдруге здолала херсонську «Дніпрянку». Сьогодні, 18 лютого, львівська «Галичанка» на домашньому майданчику вдруге здолала херсонську «Дніпрянку». Нагадаємо, що команди зустрічалися в межах другого кола І етапу чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2016/2017 рр. (9-ий тур).
Але якщо у першій, вчорашній, зустрічі львів’янки мали перевагу у шість м’ячів 29:23, то  у другому матчі «галичанки» просто-таки розгромили «Дніпрянку» з різницею у сімнадцять голів 37:20 (16:11).  

Від тренерського штабу «Галичанки» гру прокоментувала Анжела Савченко: «Якщо вчора ми говорили про відсутність чотирьох лідерок команди – Наталії Савчин, Вікторії Сідлецької, Наталії Стрюкової, Мар’яни Маркевич, то у сьогоднішньому матчі не грала ще й Марина Коновалова, яка захворіла.  Але, як засвідчив рахунок на табло, команда добре впоралась, до того ж позитивно проявили себе усі гандболістки. Наприклад, за відсутності Марини Коновалової повноцінний ігровий час отримала Анастасія Баранович. Вона цілком виправдала наші надії, ставши  найрезультативнішою у цьому матчі серед гравчинь обох команд -  на її рахунку одинадцять закинутих м’ячів з 11-ти можливих, тобто вона стовідсотково реалізувала всі свої моменти. Можемо відзначити ще одну крайню гандболістку Олесю Парандій, в її активі сім влучних кидків.
Прекрасно впоралась Наталія Воловник на новій для себе позиції півсередньої. 
Сподіваємось, що з кожною грою впевненіше почуватиме себе наша новенька Ілона Гайкова. Саме в матчах з «Дніпрянкою» вона відкрила рахунок своїм голам в складі «Галичанки»: забила вчора два м’ячі та два сьогодні. 
Основними завданнями на матчах з «Дніпрянкою» було награти задню лінію та подивитися захист у зв’язках. Захистом задоволені, хоча все одно хотілось би менше пропускати.
Завдання на ці ігри в основному виконано, аналіз з командою вже проведено. Дякуєм дівчатам за гру».

Довідка. Гандбол. Жінки. Чемпіонат України. Суперліга сезону-2016/2017.
Друге коло. Перший етап. Другий ігровий день.
 «Галичанка» (Львів) – «Дніпрянка» (Херсон) - 37:20 (16:11).
18 лютого. Початок – 11:00. Львів. Спорткомплекс ЛНУ імені Івана Франка.
Судді: Ракітіна Тетяна, Ткачук Ірина (обидві – Київ).
Делегат ФГУ: Валерій Козарецький (Тернопіль).
 «Галичанка»: Єлизавета Гілязетдінова, Марія Гладун – Анастасія Баранович (11 голів), Олеся Парандій (7), Наталія Туркало (4), Наталія Сабова (3), Наталія Воловник (3), Тетяна Поляк (3), Олена Косик (3), Ілона Гайкова (2), Леся Смолінг (1), Анастасія Дорожівська, Софія Давидянц, Тетяна Череп, Ольга Василяка, Олександра Жолобович. 
Тренери: Тетяна Штефан, Анжела Савченко.
«Дніпрянка»: Тетяна Чорнявська, Тетяна Кузеванова – Валерія Кириллова (9 голів), Катерина Кандибей (5), Кароліна Савченко (2), Маргарита Гречка (1), Поліна Трубіцева (1), Тетяна Попович (1), Юлія Ткаченко (1), Христина Гречка, Анна Дябло, Дарина Сурган, Анастасія Головко, Марина Поцелуєва, Ірина Павлик, Тетяна Кузеванова, Софія Лисенко.
Тренери: Михайло Милославський,  Борис Милославський.
7-метрові кидки (пенальті): 5 кидків / 5 реалізовано – 8 / 6.
2-хвилинні вилучення: Олеся Парандій, Наталія Сабова  - Дарина Сурган, Анастасія Головко, Софія Лисенко.
 Попередження: Тетяна Поляк, Наталія Воловник, Леся Смолінг – Тетяна Попович. 
Текст та світлини Наталії Васьо
Источник