Відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу на призи мецената В. Молдована серед дівчат 2005-2006 р.н.

11:10 | 22 февраля 2017
17-19 лютого у місті Хотин, Чернівецької області у спортивному залі Хотинської ДЮСШ відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу на призи мецената В. 17-19 лютого у місті Хотин, Чернівецької області у спортивному залі Хотинської ДЮСШ відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу на призи мецената В. Молдована серед дівчат 2005-2006 р.н.  У змаганнях прийняли участь шість команд: ДЮСШ Конотоп, ДЮСШ "Стрімкий м`яч" Київ, КДЮСШ-3 Харків, ДЮСШ Городенка, ЗОШ Рукшин та ДЮСШ Хотин. 
Турнір відбувся у запеклій боротьбі за місця. Навіть господаркам турніру, фаворитам змагань, не завжди було легко, так у грі проти команди ДЮСШ "Стрімкий м`яч", яка складалась на 90% з дівчат 2006 р.н., які тільки в друге у житті приймали участь у змаганнях такого рівня, хотинчанкам в першій половині не вдалося відірватися більш ніж на два м`ячі. Але все ж таки Хотинська ДЮСШ без втрат очок відіграла усі свої матчі, та посіла перше місце. Друге місце із 7 очами здобула Рукшинська загальноосвітня школа.
Дві команди набрали однакову кількість очок, це Конотопська ДЮСШ та КДЮСШ-3 з міста Харкова, здобули по 5 очок, за особистою зустріччю харків`янки були сильніші і посіли трете місце, а конотопчанки зайняли четверту сходинку. 
Наймолодші команди турніру, ДЮСШ "Стрімкий м`яч"  та ДЮСШ Городенка розділили між собою п`яте та шосте місця. П`ятими стали дівчата з Києва, набравши 2 очки , а шостими вихованки ДЮСШ Городенка.
Підсумкові результати 1. Хотинська ДЮСШ (Хотин, Чернівецька обл.) 2. Рукшинська ЗОШ (Рукшин , Чернівецька обл.) 3. КДЮСШ-3 (Харків) 4. Конотопська ДЮСШ (Конотоп, Сумська обл.) 5. ДЮСШ "СТРІМКИЙ М`ЯЧ" (Київ) 6. Городенківська ДЮСШ (Городенка)
Організатори турніру та команди висловлюють подяку меценату Володимира Молдавану за надану допомогу у проведенні змагань.
Источник