«Ніколи не забивав стільки у відривах». ЦСКА переміг ЗНТУ-ЗАБ». Детальна статистика

11:25 | 01 марта 2017
В матчі головних претендентів у боротьбі за бронзу Суперліги київський ЦСКА на виїзді переміг запорізький ЗНТУ-ЗАБ (21:19). В матчі головних претендентів у боротьбі за бронзу Суперліги київський ЦСКА на виїзді переміг запорізький ЗНТУ-ЗАБ (21:19). Ще за шість хвилин до фінальної сирени рахунок був нічийним 18:18, але надалі гості забили тричі, а господарі лише одного разу. Після гри коментар сайту ФГУ дав найрезультативніший учасник поєдинку лінійний ЦСКА Дмитро Тютюнник (9 голів)    
Дмитро Тютюнник, гравець ЦСКА: 
«Великий плюс в тому, що ми приїхали в Запоріжжя за день гри, відпочили і на матчі були свіжими. Відчувалась легкість, команда хорошо бігла. Гра була рівною, але ми дотиснули суперників десь за рахунок характеру. Дуже добре зіграв наш воротар Богдан Панченко, а в кінці матчу важливий семиметровий відбив Володя Шупік. Ми цупко зіграли в захисті й, можливо, перебігали господарів, багато забили з відривів. Я, наприклад, шість разів забив  у відривах, чого у мене, напевне, ніколи не було. Коли ми бігли все виходило, тільки зупинялись  - починались проблеми. 
Ми програли ЗНТУ-ЗАБ перший матч, але потім виграли два наступних. В четвертій грі – в Києві – знову буде заруба м’яч в м’яч».  


Хід гри «гол за голом» за цим посиланням    https://drive.google.com/open?id=0B8ZU-vaKPK7MdG5VUm1LQkIwOTg
Фото – ГК ЗНТУ-ЗАБ Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник