Тренер «Мотора»: «На такому рівні не можна робити стільки помилок»

08:25 | 05 марта 2017
Головний тренер Мотора» Микола Степанець та капітан команда Сергій Шельменко після поразки від «Монпельє» (34:36) у домашньому  поєдинку стикового раунду плей-офф Ліги чемпіонів прокоментували гру команди, а також розповіли, що потрібно змінити, аби виграти у французів на виїзді 11 березня. Головний тренер Мотора» Микола Степанець та капітан команда Сергій Шельменко після поразки від «Монпельє» (34:36) у домашньому  поєдинку стикового раунду плей-офф Ліги чемпіонів прокоментували гру команди, а також розповіли, що потрібно змінити, аби виграти у французів на виїзді 11 березня. 
Микола Степанец, головний тренер «Мотора» :
«Я розчарований результатом. У таких іграх потрібно робити мінімум втрат і технічних помилок. На жаль, уже в першому таймі ми зробили сім втрат в простих ситуаціях і часто не забили один на один. Для такого рівня це забагато. Через це гравці відчували невпевненість, особливо в першому таймі. Але ми не маємо забувати, що є ще друга гра. Потрібно старатися і виправляти свої помилки. Щоб перемогти таку команду як «Монпельє», кожен наш гравець має показати гру близьку до ідеальної ».
Повний запис матчу «Мотор» - «Монпельє» 

Сергій Шельменко, капітан «Мотора»:
«Матч складався добре для нас, але вплинула велика кількість втрат. Будемо намагатись прибрати помилки і поїдемо до Франції за перемогою, причому з різницею не менш ніж в три голи, щоб пройти далі. 
Добре, що ми приїхали до Харкова заздалегідь. Ми були зосереджені на підготовці, розбирали тактику. Багато з того, що ми приготували, пройшло, але на жаль, підкачала реалізація. Якщо прибрати це, а також втрати, думаю, все буде нормально. Відступати не можна. Потрібно йти тільки вперед і боротися до кінця.
Спасибі уболівальникам, вони нас добре підтримували. У Монпельє глядачів буде ще більше. Нехай вони вболівають проти нас, але це буде свято гандболу і в такій атмосфері відкриваються додаткові резерви.
Швидкості в гандболі стають все вище. Захист іноді не встигав як у нас, так і в них. На двох команди забили 70 м`ячів - більше ніж один гол кожної хвилини. Збільшилася швидкість і матчі стали більш результативними ».

Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 


Источник