Відбулись всеукраїнські змагання у Заставнівській ДЮСШ з гандболу серед школярів "Шкільна гандбольна ліга України"

09:25 | 05 марта 2017
03 березня 2017 року в спортивному залі Заставнівської ДЮСШ проходили змагання ІІ-го етапу Всеукраїнських змагань з гандболу серед школярів "Шкільна гандбольна ліга України". 03 березня 2017 року в спортивному залі Заставнівської ДЮСШ проходили змагання ІІ-го етапу Всеукраїнських змагань з гандболу серед школярів "Шкільна гандбольна ліга України". У змаганнях взяли участі команди Василівського НВК, Дорошовецького НВК (директор Кітар О.В., вчитель фізичної культури Рудейчук Д.В.), Заставнівської гімназії (директор Мартинюк С.В., вчителі фізичної культури Ткач В.В. та Ткач У.В.), Заставнівської ЗОШ І-ІІІ (директор Бачинська Н.А., вчителі фізичної культури Ковалик Н.Я., Козарійчук М.М.) та Репужинецького НВК (директор Копчук О.П., вчителі фізичної культури Шумський Ю.М., Мудрей С.С.), що формувалися з учнів 2005 р.н. та молодші до складу яких входили, як хлопчики так і дівчатка. На превеликий жаль участь з невідомих причин у змаганнях не взяли загальноосвітні заклади Заставнівського району, які у минулих роках постійно брали участь в районих змаганнях з гандболу та в яких у використанні знаходяться спортивні зали, що дозволяють займатися не тільки баскетболом чи волейболом але і гандболом. 
У підсумку проведених змагань команди вибороли такі місця:
1 місце - Заставнівська гімназія; 2 місце - Дорошовецький НВК; 3 місце - Заставнівська ЗОШ І-ІІІ ст.; 4 місце - Василівський НВК; 5 місце - Репужинецький НВК.
Якщо фаворитами у змаганнях та основними претендентами на перемогу у ІІ-му етапі були учні-спортсмени Заставнівської гімназії та Заставнівської ЗОШ, які формувалися із великої кількості вихованців відділення гандболу Заставнівської ДЮСШ то юні гандболісти Дорошовецького НВК взагалі брали участь у змаганнях під девізом "Головне участь а не перемога". У підсумку Дорошівчани створили сенсацію. Перемігши з рахунком 7:6 команду Заставнівської ЗОШ - основного конкурента в боротьбі за ІІ місце вибороли срібні нагороди змагань. У цьому випадку хотілося б відзначити спортивний фанатизм у своїй роботі вчителя фізичної культури цього навчального закладу - Рудейчука Д.В і саме якого бракувало деяким вчителям фізичної культури ЗНЗ, що брали участь у змаганнях, а саме безпристрастість та байдужість до підсумкового результату змагань.
Команди-призери та команда-переможець ІІ-го етапу змагань "Шкільна гандбольна ліга України" нагороджені кубками та грамотами а гравці команд - медалями від Заставнівської районної федерації гандболу та грамотами від Заставнівської дитячо-юнацької спортивної школи (в.о. директора Леваніна І.І.) а кращі гравці у своїх амплуа нагороджені медалями, кубками та грамотами Заставнівської районної федерації гандболу. 
24-25 березня 2017 року команда-переможець ІІ-го етапу (районні змагання) Заставнівська гімназія братиме участь у ІІІ-му етапі (обласні змагання) Всеукраїнських змагань "Шкільна гандбольна ліга України". Побажаємо юним гандболістам вдалих виступів та перемоги.
Источник