Збірна України: Євгенія Левченко не зіграє проти Іспанії

12:10 | 09 марта 2017
11-15 березня на олімпійській базі в Конча-Заспі пройдуть збори національної та молодіжних жіночих збірних України. 11-15 березня на олімпійській базі в Конча-Заспі пройдуть збори національної та молодіжних жіночих збірних України.
Доросла команда, яка також проведе контрольний турнір у Польщі (17-19 березня), готуватиметься до червневих матчів проти Іспанії у плей-офф відбору до чемпіонату світу-2017. На жаль, зіграти проти Іспанії не зможе Євгенія Левченко. За словами асистента головного тренера національної команди Валерія Войналовича, у крайної словацької «Ювенти» серйозна травма коліна. Левченко вибула на кілька місяців. Бажаємо Євгенії одужання та повернення на майданчик! 
На зборах національної команди в Конча-Заспі та на турнірі у Польщі через проблеми зі здоров’ям не буде й іншої українки з «Ювенти» Ольги Передерій, проте тренери розраховують на її участь в матчах проти Іспанії.     
На молодіжну збірну чекає участь у відборі до молодіжного чемпіонату Європи-2017. Відбірний турнір, де розігруватимуться дві путівки до фінальної частини, пройде з 17 по 19 березня у Хорватії. Суперники - Хорватія, Нідерланди, Фінляндія.
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник