«Це великий крок для мене». Ольга Передерій гратиме за дворазового переможця Ліги чемпіонів

12:55 | 21 марта 2017
22-річна гандболістка збірної України лінійна Ольга Передерій з нового сезону стане гравцем дворазового переможця Ліги чемпіонів словенського «Крима». 22-річна гандболістка збірної України лінійна Ольга Передерій з нового сезону стане гравцем дворазового переможця Ліги чемпіонів словенського «Крима». Упродовж двох останніх років українка виступає в найсильнішому клубі Словаччини «Ювенту». У коментарі для XSPORT та сайту ФГУ Передерій зазначила, що хоче показати себе на найвищому рівні.

Ольга Передерій: «Я підписала контракт з« Крімом» на два роки. Для мене це буде дуже великий крок. У «Кріма» хороша команда, бюджет, вони грають в Лізі чемпіонів. Мені хочеться зарекомендувати себе на найвищому рівні і в подальшому піти ще далі.
За два роки в «Ювенті» я отримала хорошу практику, тут я перша лінійна, граю по 60 хвилин без замін і дуже додала. Я лідер команди. Багато додала в захисті. Я ніколи раніше не захищалася трійкою, а зараз я головний захисник, граю в центрі. Спасибі клубу, що вони готують мене до чогось більшого».
Гравцем «Кріма» Передерій стане після закінчення поточного сезону.
Гандболістка вже почала тренування після паузи, пов'язаної з лікуванням, через яке вона  пропустила збір збірної України і турнір в Польщі.
 Фото - Stefan Madaras
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник