Наталія Пархоменко: «Реал» зробив крок уперед»

08:40 | 27 марта 2017
Гандбольний клуб «Реал» двічі на виїзді переграв «Спартак» (18:19 та 28:22) і завершив перший етап чемпіонату Суперліги на четвертому місці. Гандбольний клуб «Реал» двічі на виїзді переграв «Спартак» (18:19 та 28:22) і завершив перший етап чемпіонату Суперліги на четвертому місці. Перемоги у Броварах, а також результати всього сезону сайту ФГУ прокоментувала тренер миколаївської команди, екс-гравець збірної України Наталія Пархоменко:
Наталія Пархоменко, тренер ГК «Реал»: «Нам було дуже складно проти «Спартака». У суперниць молода, настирлива команда – гравці борються, б’ються. Наші ігри проходили десь на межі фолу. Майя (Карбунар – тренер «Спартака») вміє зробити хороший колектив. Нам же завжди нелегко перелаштуватись з нашого маленького залу на великий. Позначилось на нашій грі й те, що ми значний час готувались без Світлани Аксьонової, яка повернувшись з молодіжної збірної, поки не зуміла вписатись в склад. Це була не її гра, хоча вона наш основний снайпер в сезоні. 
В цьому сезоні ми сподіваємося утриматися на 4-му місці. У порівнянні з минулим чемпіонатом це вже буде кроком вперед. Молодь додала, не драма ми в цьому складі граємо вже третій сезон. Найстаршому гравцеві у нас 23 кроки. Команда студентська. Сподіваюсь, нам вдасться втримати гравців і тоді наступного сезону ми спробуємо створити проблеми командам першої трійки. 
Світлана Аксьонова представила «Реал» в молодіжній збірній у Хорватії на відборі до чемпіонату Європи-2017. Розкажіть детальніше про цю гандболістку.
Їй 19 років. Вона по-спортивному зухвала гандболістка, справжній боєць, для якого немає авторитетів на майданчику, їй все одно проти кого грати. Мені подобається в ній, що вона добре бачить майданчик, хорошо розуміє гру. Зрозуміло, що їй потрібно ще багато працювати. Вона не любить захищатись і над цим ми працюємо». 


В жіночій Суперлізі на першому етапі залишилось ще два матчі між «Дніпрянкою» та «Карпатами», які пройдуть 29 та 30 березня в Херсоні. Початок обох ігор о 17.00. 
Жіноча Суперліга. Турнірна таблиця  Згідно з турнірною таблицею за підсумками першого етапу команди будуть поділені на дві групи по три команди: група А (команди 1-3 місця) та група В (команди 4-6 місця).   На другому етапі всередині кожної групи пройдуть по три з’їзні тури. Кожна команда прийматиме по одному туру. За підсумками другого етапу буде сформовано остаточну турнірну таблицю чемпіонату. Група А визначить місця з 1 по 3, група В – місця з 4 по 6. Всі очки, що були здобуті командами на першому етапі, зберігаються і на другому етапі. 
Група А (1-3 місця) «Галичанка», «Карпати», «Дніпрянка»
Група В (4-6 місця) «Реал», «Спартак», «Економунівер»
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник