Ужгород – чемпіон! У Сумах пройшов фінальний етап «Стрімкого м’яча» 2003 р.н.

13:55 | 01 апреля 2017
У Сумах  відбувся фінальний етап Всеукраїнського дитячого-юнацького турніру «Стрімкий м’яч» у віковій групі 2003 р. У Сумах  відбувся фінальний етап Всеукраїнського дитячого-юнацького турніру «Стрімкий м’яч» у віковій групі 2003 р.н. серед дівчат. У матчі за перше місце СДЮШОР «Карпати» (Ужгород)  у захопливій боротьбі з рахунком 22:20 переміг минулорічного чемпіона ДЮСШ "Стрімкий м`яч" (Київ), який цього разу став другим. 

ВІКТОРІЯ ГОЙС-ШАЙБАКОВА, директор СДЮШОР «Карпати» (Ужгород): «Ми сказали дівчатам, що все в їхніх руках і вони гідно зіграли цей матч. Наші емоції зараз – це радість, щастя! Ми дуже довго йшли до цієї перемоги саме з цим віком. Вважаю, що дівчата заслужили на цей успіх».   
В’ЯЧЕСЛАВ СОКОЛОВСЬКИЙ, старший тренер ДЮСШ "Стрімкий м`яч" (Київ):  «Ми налаштовувались, що гра буде важкою. В Ужгорода дуже сильна команда. Ми чемпіони минулого року. Вони хотіли довести, що у них теж одна найсильніших шкіл. Ми вели в першому таймі. Вони зібрались і тут вже була боротьба характерів й в Ужгорода він виявився сильнішим»

Всього у змаганнях  взяли участь вісім найкращих команд України з Шостки, Києва, Овідіополя, Хотина, Харкова, Ужгорода й Тернополя. В матчі за третє місце КДЮСШ "БАРСА" (Шостка) перемогла столичний ДЮСШ-2 22:19.   
Сюжет «UA: Суми» про фінальний день турніру   

Чемпіонат Україну з гандболу "Стрімкий м`яч". Дівчата 2003 р.н. Підсумкова таблиця 1. СДЮШОР "Карпати" Ужгород 2. ДЮСШ "Стрімкий м`яч" Київ 3. КДЮСШ "БАРСА" Шостка 4. ДЮСШ-2 Київ 5. ДЮСШ Хотин 6. КДЮСШ-3 Харків 7. ДЮСШ Тернопіль 8. ДЮСШ-1 Овідіополь
Команди були нагороджені грамотами, медалями та кубками. Також були нагороджені найкращі  гравці та тренери команд.

Всі фото – Тетяна Верхогляд ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник