Милославський: «Карпати» можуть стати чемпіоном, а «Дніпрянка» виграти срібло»

13:10 | 05 апреля 2017
Головний тренер «Дніпрянки» Михайло Милославський в коментарі сайту ФГУ поділився очікуваннями від стартових матчів фінального етапу Суперліги, що пройдуть у Херсоні 7-9 квітня. Головний тренер «Дніпрянки» Михайло Милославський в коментарі сайту ФГУ поділився очікуваннями від стартових матчів фінального етапу Суперліги, що пройдуть у Херсоні 7-9 квітня.    
Михайло Милославський, головний тренер ГК «Дніпрянка»: В кожному поєдинку фінального етапу я очікую на серйозну боротьбу з  рівними можливостями. Очікую, що глядачі отримуватимуть задоволення від кожного дня. На наших останні поєдинках проти «Карпат» глядачі стояли в три ряди. Давно у нас не було такого ажіотажу. На фінальному етапі зала зможе вмістити ще більше глядачів, адже за воротами будуть встановлені трибуни. 
Ми, як організатори, намагаємось забезпечити комфортні умови для наших гостей. «Галичанка» житиме в спортивному училищі, а для «Карпат» ми домовились про знижки в готелі «Інтурист». 
Я дуже задоволений, що на матчі в Херсоні призначений такий досвідчений делегат як Василь Пюрко, а судити ігри будуть Тетяна Ракитіна та Ірина Ткачук. Отже буде об’єктивне, чітке, кваліфіковане суддівство.  
Зверніть увагу в турнірній таблиці розриви між першою та другою командою, а також між другою та третьою складають лише по 6 очок. Отож «Карпати» ще цілком можуть наздогнати «Галичанку» і поборотись за золото, натомість «Дніпрняка» - здатна поборотись за срібло. Команди першої трійки  вирівнялись. В останніх матчах з «Карпатами» ми обмінялись перемогами. І ми були дуже незадоволені нашою поразкою з різницею в один м’яч. Вважаю, що ми мали чіплятись принаймні за нічию. Не виключено, що «Галичанка» зараз «підсяде» фізично та морально після фіналу Балтійської ліги, де вони пройшли жорстоке випробування і, гадаю, не зовсім задоволені своїм результатом». 

Суперліга. Група А «Галичанка» - 38 очок, «Карпати» - 32, «Дніпрянка» - 26.
Фінальний етап. Група «А» 
Херсон. 7 – 9 квітня  7 квітня. 17.00 «Галичанка» – «Дніпрянка» 8 квітня. 16.00 «Дніпрянка» - «Карпати» 9 квітня. 13.00 «Галичанка» - «Карпати»
Ужгород. 25 - 27 квітня
Львів. 11 - 13 травня
Всі фото – Євгеній Кравс
СЕРГІЙ ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник