Штефан: Ми перемогли «Карпати», але нам не було легко»

10:10 | 10 апреля 2017
У Херсоні в рамках Фінального етапу Суперліги «Галичанка» перемогла «Карпати» 23:21 та стала недосяжною для переслідувачів у турнірній таблиці. У Херсоні в рамках Фінального етапу Суперліги «Галичанка» перемогла «Карпати» 23:21 та стала недосяжною для переслідувачів у турнірній таблиці. Головний тренер «Галичанки» Тетяна Штефан відзначила, що її команді не було легко. Головний тренер «Карпат» Борис Петровський сказав, що його команда зіграла на сьогоднішньому своєму максимумі можливостей. 
Тетяна Штефан, головний тренер ГК «Галичанка» «Ми виграли, але нам не було легко. «Галичанка» перемогла в обох матча, ми веземо додому чотири очки і, звичайно, задоволені. Будемо намагатись також перемогти у Кубку України». 
  Борис Петровський, головний тренер «Карпат» «Матч вирішував, чи будуть у нас шанси боротися за золото. «Галичанка» виграла, але я задоволений тим, як моя команда грала від першої і до останньої хвилини. Вони віддали всі сили. Їм не вистачає майстерності, не вистачило і сил. Ми грали два матчі поспіль, натомість «Галичанка» мала день відпочинку. Моя команда билась і зробила все, що вона могла на цей момент. У нас ще два тури і ми будемо грати для вболівальників».  
Запис трансляції матчу «Карпати» - «Галичанка» 
«Карпати» (Ужгород) - «Галичанка» 21:23 (15:14) Суперліга. Фінальний етап. 9 квітня Херсон. Спорткомплекс ХВУФК. Судді: Ракітіна Тетяна, Ткачук Ірина (обидві – Київ). Делегат ФГУ: Василь Пюрко (Волочиськ). «Карпати»: Яблонська-Бобаль, Воронько; Компанієць 4, Лезінська 2, Готра 6, Сухецька 2, Фурманець 3, Білик , Мелекесцева 2, Гичка 2, Попович, Петровська, Купчаку, Шипляк. «Галичанка»: Гілязетдінова, Гладун – Смолінг 2, Воловник 3, Парандій 1, Косик, Коновалова 4, Сідлецька 1, Туркало 7, Баранович 2, Маркевич 2, Дорожівська, Сабова 1, Стрюкова, Гайкова, Давидянц. Тренер: Тетяна Штефан. Семиметрові: 3/3 – 5/4. Двохвилинні вилучення: 4 - 3.
Суперліга. Група «А» 1. «Галичанка» - 42 очки (22 гри)  2. «Карпати» - 34 (22)  3. «Дніпрянка» - 26 (22)
Фінальний етап. Група «А»  Херсон. 7 – 9 квітня  «Галичанка» – «Дніпрянка» 26:20 «Дніпрянка» - «Карпати» 18:21 «Карпати» - «Галичанка» 21:23
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ

Источник