Збірна України розпочала підготовку до матчів проти Чехії

12:55 | 24 апреля 2017
23 квітня збірна України провела перше тренування в Конча-Заспі в рамках зборів перед травневими іграми проти Чехії у відборі на чемпіонат Європи-2018. 23 квітня збірна України провела перше тренування в Конча-Заспі в рамках зборів перед травневими іграми проти Чехії у відборі на чемпіонат Європи-2018. У перший день у розпорядженні Віталія Андронова було 14 гравців.
Воротарі: Олександр Попов (ZTR), Антон Терехов (ЗНТУ-ЗАС). Ліві крайні: Захар Денисов ( «Мотор»), Євген Жук ( «Мотор»). Праві крайні: Андрій Акименко (ZTR), Артем Козакевич ( «Мотор»). Ліві напівсередні: Станіслав Жуков («Мотор»), Ігор Гурин (ЦСКА), Леонід Михайлютенко (ЗНТУ-ЗАС), Максим Стрельников (ZTR). Розігруючий: Олександр Тільте (ZTR), Лінійні: Роман Северин (ZTR), Олександр Шевельов ( «Мотор»), Дмитро Тютюнник (ЦСКА).
За словами головного тренера, найближчим часом в команду прибуде Роман Чичикало ( «Vaci KSE», Угорщина). Правий напівсередній нещодавно отримав травму і поки не тренується. Рішення про те, чи зможе Чичикало грати, буде прийнято на зборах. Пізніше до збірної приєднаються інші легіонери - Максим Бегаль і Олександр Южбабенко (обидва - Ta
Источник