«Без травм і в хорошому настрої». Збірна України в Зліні готується до матчу з Чехією

20:40 | 05 мая 2017
П’ятого травня збірна України провела перше тренування у чеському Зліні, де шостого травня наша команда зустрінеться з Чехією у матчі відбору до чемпіонату Європи-2018. П’ятого травня збірна України провела перше тренування у чеському Зліні, де шостого травня наша команда зустрінеться з Чехією у матчі відбору до чемпіонату Європи-2018. До Чехії українці вирушили вже за кілька годин після домашнього переможного матчу з чехами (26:23), що пройшов у Сумах третього  травня. За словами головного тренера Віталія Андронова збірна уникла травм і готується зіграти тим же складом. Зокрема готується лінійний Роман Северин, який у Сумах через травму на майданчик не виходив. Значну частину часу в атаці в лінії відіграв Дмитро Тютюнник.
Віталій Андронов, головний тренер збірної України: «Сьогодні провели ранкове тренування, потім перегляд, ввечері буде ще одне тренування. Всі здорові і в хорошому настрої. У Стаса Жуков після гри в Сумах були проблеми з ліктем, але все в порядку. Він зможе грати. Також, думаю, зіграє і Роман Северин. Дмитро Тютюнник в Сумах помітно було, що хвилювався, але відпрацював добре, переміщувався, відкривався під передачі. Його не завжди помічали, але свої завдання він виконав».
Дмитро Тютюнник – гравець збірної України
Нагадаємо, що третього травня, в день домашнього матчу проти Чехії, Віталію Андронову виповнилось 45 років. П’ятого ж травня, за день до в повторної зустрічі, 23 роки виповнилось Роману Северину.
Роман Северин та Захар Денисов – гравці збірної України
У третьому турі окрім України перемогу також здобула збірна Македонії, яка вдома завдала поразки Ісландії. Наразі Македонія та Україна  мають по чотири очки та очолюють таблицю. На Євро вийдуть дві найкращі команди групи, а також одна третя команда з усіх відбірних груп за турнірними показниками. 

Олександр Тільте – гравець збірної України
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник