Матч пам’яті Олега Великого

10:40 | 07 мая 2017
З 5 по 9 травня в залі СК БВУФК проходить 7-ий міжнародний турнір з гандболу серед юнаків 2002 - 2003 років народження пам`яті видатного гандболіста Олега Великого. З 5 по 9 травня в залі СК БВУФК проходить 7-ий міжнародний турнір з гандболу серед юнаків 2002 - 2003 років народження пам`яті видатного гандболіста Олега Великого. Вчора, в СК БВУФК відбулася товариська гра між ветеранами із ГК "Торнадо" (Бровари) та київським ГК "Легіоном XXI", як данина пам`яті найкращого гандболіста Броварів та України. 

Нагадаємо, що представники Броварів тільки нещодавно повернулися із Хорватії, де вони стали переможцями Кубку світу серед ветеранів. На майданчик вийшли ті, хто добре знав Олега, як спортсмена та як чудового товариша. Першими «вистрілили» броварчани, які  й повели в рахунку. Вони були більш активними та влучнішими і на перерву команди пішли, маючи на табло 10:7 на користь «Торнадо». 

В другій половині кияни трохи активізувалися, а «торнадівці» навпаки, «загальмували»  і за одинадцять хвилин до закінчення ігрового часу перевага господарів становила лише один м`яч, 13:12, але господарям майданчика вдалося мобілізуватися і довести гру до переможного кінця, 21:15. А інакше і бути не могло, адже на трибунах сиділи рідні й близькі Олега Великого і цю гру її учасники присвятили світлій пам`яті цього видатного гандболіста, який внаслідок важкого недуга так рано пішов з життя. 

По закінченні гри кращі гравці обох команд отримали спеціальні відзнаки, а спеціальний приз було вручено воротарю «Торнадо», Віктору Горбасі, як кращому гандболісту цієї зустрічі.
  Источник: brovsport.kiev.ua
Источник