Фінал чотирьох «Шкільної ліги-2017». Відомі всі учасники та дата проведення

20:40 | 12 мая 2017
17-18 травня в Києві пройде Фінал  чотирьох  Всеукраїнського змагання «Шкільної гандбольної ліги України». 17-18 травня в Києві пройде Фінал  чотирьох  Всеукраїнського змагання «Шкільної гандбольної ліги України».  Його учасниками стануть чотири команди, що перемогли на регіональному етапі у Києві, Запоріжжі, Одесі та Львові. Всі матчі Фіналу  чотирьох пройдуть у спортивній залі Військового університету телекомунікації та інформатизації за адресою вул. Московська 43-1. Парі півфіналістів будуть визначені шляхом жеребкування.
Фінал чотирьох «Шкільної ліги-2017» Київ. 17-18 травня
Учасники: Київ - школа № 204 Львів - школа № 2 Южне – школа № 4 Запоріжжя – школа № 109
Організатором змагань є Федерація гандболу України, яка також оплачує всі витрати по проживанню та харчуванню учасників й забезпеченню нагородами та призами. 
Однією з особливостей шкільної ліги є те, що тут не має розподілу на дівочі та хлопчачі команди. Команди можуть бути змішані. Матчі проходять у два тайми по десять хвилин кожний. Використовуються м’ячі JOMA нульового розміру. Мета «Шкільної ліги» - збільшити інтерес дітей, батьків, шкіл до гандболу, реалізувати величезний потенціал нашого виду спорту, як доступного, захоплюючого та напрочуд ефективного засобу фізичного розвитку дітей. 
Про перебіг міського етапу «Шкільної ліги» Києва читайте за цим посиланням - https://goo.gl/2wU6cd

Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник