Першій в історії українського гандболу - команда міста Южне переможець Фіналу чотирьох "Шкільної ліги" !

17:25 | 18 мая 2017
У Києві з успіхом пройшов Фінал чотирьох першої в історії Всеукраїнської Шкільної ліги. У Києві з успіхом пройшов Фінал чотирьох першої в історії Всеукраїнської Шкільної ліги. У напрочуд емоційному матчі за перше місце команда Южного перемогла команду запорізької школи № 109. Третє місце посіла команда столичної школи № 204 ("Домінанта"), яка виявилась сильнішою за представників міста Кам`янка-Бузька. Нагадаємо, що учасниками фінального етапу стали переможці регіональних турнірів. 
Турнір завершився нагородженням та урочистою церемонією закриття змагань, під час якої учасників привітали олімпійський призер Олена Яценко, президент Федерації гандболу Андрій Мельник, голова Комітету Фізичної культури і спорту МОН України Вадим Стеценко, заступник начальника Військового інституту телекомунікації та інформатизації Віталії Тарасов та інші почесні гості. Всі матчі Фіналу чотирьох проходили у спортивній залі київського Військового університету телекомунікації та інформатизації    Фінал чотирьох "Шкільної ліги-2017" 18 травня  Матч за третє місце Школа № 204 "Домінанта" (Київ) - Школа № 2 (Кам`янка-Бузька, Львівська область) 34:7 (16:4)
Фінал  Команда міста Южне - Школа № 109 (Запоріжжя) 16:15 (10:7)
Підсумкове становище Шкільної ліги-2017  1. Южне (тренер Михайло Цап) 2. Запоріжжя (Сергій Яковенко) 3. Київ (Тетяна Косік) 4. Кам`янка-Бузька (Орест Кузмич).
Федерація гандболу України висловлює щиру подяку керівництву та особливому складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації за підтримку та   допомогу у проведені Всеукраїнських змагань з гандболу «Фіналу чотирьох» Шкільної гандбольної ліги України 2017.
Источник