Сьогодні «Галичанка» вступає в боротьбу за Кубок України

08:40 | 20 мая 2017
Сьогодні, 20 травня, у Сумах стартує Кубок України з гандболу серед жінок. Сьогодні, 20 травня, у Сумах стартує Кубок України з гандболу серед жінок. Чотири команди змагатимуться за національний трофей. Це львівська «Галичанка», ужгородські «Карпати», херсонська «Дніпрянка» та миколаївський «Реал».
За результатами жеребкування  у півфінальних матчах 20 травня  зустрінуться «Карпати» - «Дніпрянка» (о 16 год.),  «Галичанка» - «Реал» (о 18 год).
21 травня відбудеться фінал та матч за третє місце. Переможені у півфінальних іграх суперничатимуть за третє місце об 11 год. Переможці півфіналу розіграють Кубок України о 13 год.! 
Довідка. Проведення Кубка України серед жінок було відновлено у 2016 році з ініціативи тренерів гандбольних клубів України та Федерації гандболу України. Вперше Кубок України проводився у форматі «фіналу чотирьох». Новітній дизайн Кубка був розроблений Федерацією гандболу України у 2016 році. Торік за почесний трофей суперничали «Галичанка», «Карпати», «Дніпрянка» та «Реал». Першим володарем оновленого Кубка стала львівська «Галичанка». Зазначимо, що Кубок є перехідним – щороку передаватиметься від чемпіона до чемпіона.
Кубок України-2017 так само відбудеться у форматі «фіналу чотирьох» та за участі тих самих команд. Гандболістки львівської «Галичанка» сподіваються залишити Кубок у себе та додати його до нещодавнього титулу чемпіонок України. 

Підготувала Наталія Васьо
Источник