Віталій Андронов: «Потрібно перемагати Македонію»

17:25 | 03 июня 2017
3-го червня на базі в Конча-Заспі чоловіча збірна України розпочинає підготовчі збори до відбірних ігор на чемпіонат Європи-2018 проти Македонії (15 червня, Суми) та Ісландії (18 червня, Рейк'явік). 3-го червня на базі в Конча-Заспі чоловіча збірна України розпочинає підготовчі збори до відбірних ігор на чемпіонат Європи-2018 проти Македонії (15 червня, Суми) та Ісландії (18 червня, Рейк'явік).

Віталій Андронов, головний тренер збірної України:
«На жаль, ситуація з різницею м'ячів у нас не дуже хороша, але в будь-якому разі нам потрібно вигравати у Македонії.
Третього червня ми збираємося на базі в Конча-Заспі, проведемо збори і вирушимо до Мінська на два контрольні матчі проти збірної Білорусі 8-9 червня. 10 числа повернемося до Києва і відразу переїдемо в Суми, де завершимо підготовку до домашнього матчу проти Македонії.
На жаль, не зіграє Тютюнник. У нього травма. За сімейними обставинами не приїде Козакевич. Днями він зіграв весілля, і ми всією командою вітаємо його. Сподіваємося, що нам зможе допомогти Буйненко. Він відновлюється і вже почав тренуватися.
Ми використовуємо кожну можливість, щоб переглянути наш найближчий резерв. На минулі збори ми брали Михайлютенко, Гуріна тепер подивимося, як почувають себе на такому рівні Горига, Кравченко, Бурзак».

Анонс матчу Україна – Македонія 15 червня в Сумах

Склад збірної України на збори в Конча-Заспі:

Воротарі: Вадим Бражник («Татран», Словаччина), Ігор Чуприна («Татран», Словаччина), Олександр Попов (ZTR)

Ліві крайні: Євген Жук («Мотор»), Захар Денисов («Мотор»),

Праві крайні: Андрій Акименко (ZTR), Едуард Кравченко (ЗНТУ-ЗАС)

Ліві півсередні: Станіслав Жуков («Мотор»), В'ячеслав Садовий («Егер», Угорщина), Дмитро Горига (ЗНТУ-ЗАС).

Праві півсередні: Максим Бегаль (Ta
Источник