Збірна України назвала склад на матчі проти Іспанії у відборі до ЧС-2017

14:55 | 05 июня 2017
Тренерський штаб жіночої збірної України визначився зі списком гравців на матчі проти Іспанії у плей-офф відбору на чемпіонат світу-2017. Тренерський штаб жіночої збірної України визначився зі списком гравців на матчі проти Іспанії у плей-офф відбору на чемпіонат світу-2017. Перший поєдинок протистояння відбудеться 9 червня в Сумах у Спортивному манежі  (вул. Прокоф’єва, 18). Початок гри о 19.00. Гра-відповідь пройде 14 червня в Малазі.  

Склад  збірної України на матчі плей-офф відбору на ЧС-2017

Воротарі:
Вікторія Тимошенкова («Роман», Румунія)
Юдіт Балог (ВАК, Угорщина)
Єлизавета Гілязетдінова («Галичанка»)

Польові гравці:
Вікторія Борщенко («Ростов-Дон», Росія)
Ірина Глібко («Роман», Румунія)
Юлія Андрійчук («Адана Шакірпаша», Туреччина)
Ірина Компанієць («Карпати»)
Лілія Горільська (МТК, Угорщина)
Ольга Передерій («Ювента», Словаччина)
Анна Редька («Гомель», Білорусь)
Леся Смолінг («Галичанка»)
Наталія Воловник («Галичанка»)
Катерина Чумак («Анкара Єнімахалле», Туреччина)
Юлія Снопова («Муратпаша», Туреччина)
Ольга Лаюк («Анкара Єнімахалле», Туреччина)
Наталія Стрюкова («Галичанка»)

До остаточного списку не потрапили Ірина Яблонська-Бобаль («Карпати»), Олена Уманець («Кішварда», Угорщина), Ілона Гайкова («Галичанка») та Дарина Кот («Кастамону»), які пройшли зі збірною збори у Конча-Заспі.

Анонс матчу збірних України та Іспанії



Борис Чижов, головний тренер збірної України:

«5-го червня ввечері ми вже будемо в Сумах і там продовжимо підготовку. Гайкова випала з числа кандидатів через хворобу. Кот ще не набрала форму після травми і тривалої паузи у виступах. Уманець поки не вписується в наші ігрові схеми. Не потрапила в заявку і воротар Яблонська-Бобаль.

Нічого страшного в поразках збірної в контрольних матчах проти Білорусі немає. В цих іграх ми передивились те, що нам було потрібно. У першій грі ми вели з різницею в 3-4 голи, але потрібно було дати пограти всім, і в другому таймі ми повністю змінили склад. Наступного дня зранку ми провели повноцінне тренування. Краще дати навантаження зараз, а перед іграми з Іспанією зменшити обсяги і бути більш свіжими. Після ранкового тренування дівчата втомились, до того ж у нас не пішли кидки, що дало можливість суперницям зіграти на переходах. Ми зробили висновки і маємо підійти до матчів проти Іспанії у повній готовності».

Сергій ЦУКІЛО
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ


Источник