«Ми на правильному шляху». Чоловіча збірна України готується прийняти Македонію

06:10 | 12 июня 2017
Чоловіча збірна України прибула в Суми, де 15 червня відбудеться її матч проти Македонії у відборі до чемпіонату Європи-2018. Чоловіча збірна України прибула в Суми, де 15 червня відбудеться її матч проти Македонії у відборі до чемпіонату Європи-2018. Наразі в розпорядженні головного тренера Віталія Андронова 17 гравців. В рамках підготовки українці в Мінську провели два контрольних матчі проти Білорусі. Перший поєдинок наша команда виграла 32:31 (12:11), в другому поступилась 21:24 (12:8). 

Віталій Андронов, головний тренер збірної України
«Напередодні ми прибули в Суми, сьогодні аби відволіктись та розслабитись були в басейні, всієї командою сходили в кіно, прогулялись. 12 червня у нас заплановано два тренування, стільки ж проведем у вівторок, ще одне в середу, а в четвер вже гра. 

Напередодні залишив збірну та повернувся до Запоріжжя Євген Буйненко. На жаль, незважаючи на його та наше бажання, він ще не готовий грати. Надалі будемо працювати, вдосконалювати тактику, виправляти помилки, які у нас проявились у контрольних матчах проти Білорусі.

Поєдинки проти Білорусі показали, що ми не гірше за команду, яка бере участь на всіх головних міжнародних форумах. В цих іграх ми перевірили наш захист 6-0 та 5-1. В другому матчі ми вели в рахунку, але одним з наших завдань було перевірити молодь. Коли молодші гравці вийшли у гру – пішла певна незлагодженість у діях. Тим не менш ми програли лише на останніх хвилинах. До того ж цей матч пропускав Станіслав Жуков, якого ми вирішили поберегти через невелике ушкодження.

Я задоволений фізичним та моральним станом команди. Важливо, що в колективі позитивний настрій. Я на двісті відсотків впевнений, що ми перебуваємо на правильному шляху у розвитку збірної.».      

Склад збірної України:

Воротарі
: Вадим Бражник («Татран», Словаччина), Ігор Чуприна («Татран», Словаччина), Олександр Попов (ZTR)

Ліві крайні: Євген Жук («Мотор»), Захар Денисов («Мотор»)

Праві крайні: Андрій Акименко (ZTR), Едуард Кравченко (ЗНТУ-ЗАС)

Ліві півсередні: Станіслав Жуков («Мотор»), В`ячеслав Садовий («Егер», Угорщина), Дмитро Горига (ЗНТУ-ЗАС)

Правий півсередній: Максим Бегаль (Ta
Источник