Гайкова приєдналась до збірної. 14 червня матч Іспанія-Україна

14:25 | 13 июня 2017
Жіноча збірна в України готується до повторного матчу проти збірної Іспанії у плей-офф відбору до чемпіонату світу-2017. Жіноча збірна в України готується до повторного матчу проти збірної Іспанії у плей-офф відбору до чемпіонату світу-2017. Після нічиєї в Сумах 9 червня (24:24) команди зустрінуться знову - 14 червня в муніципалітеті Антекера в 70 кілометрах від Малаги. Про зміни у складі та про настрій в збірній України розповів помічник головного тренера Валерій Войналович. 
Валерій Войналович, помічник головного тренера  збірної України  «Напередодні ми вже провели тренування у Іспанії. Настрій у команді бойовий. З перших хвилин будемо грати так, як в другому таймі матчу в Сумах. Гадаю, буде дуже жорстка гра і вирішальне значення матиме характер. Іспанії теж немає чого втрачати. У нас через хворобу вибула і не гратиме Катерина Чумак, натомість ми взяли з собою Ілону Гайкову, якої не було на першому матчі. Має допомогти команді й Іра Глібко». 
Матч Іспанія – Україна 14 червня почнеться о 22.00 за київським часом. 
Склад  збірної України на матчі плей-офф відбору на ЧС-2017 
Воротарі:  Вікторія Тимошенкова («Роман», Румунія)  Юдіт Балог (ВАК, Угорщина) Єлизавета Гілязетдінова («Галичанка»)
Польові гравці: Вікторія Борщенко («Ростов-Дон», Росія) Ірина Глібко («Роман», Румунія)  Юлія Андрійчук («Адана Шакірпаша», Туреччина) Ірина Компанієць («Карпати») Лілія Горільська (МТК, Угорщина) Ольга Передерій («Ювента», Словаччина) Анна Редька («Гомель», Білорусь) Леся Смолінг («Галичанка») Наталія Воловник («Галичанка»)  Ілона Гайкова («Галичанка»)  Юлія Снопова («Муратпаша», Туреччина)  Ольга Лаюк («Анкара Єнімахалле», Туреччина) Наталія Стрюкова («Галичанка») 
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник