У Броварах пройде Всеукраїнський семінар для тренерів, арбітрів та делегатів

08:25 | 07 июля 2017
У Броварах з 8-го по 10 вересня 2017 року пройде Всеукраїнський семінар для тренерів, арбітрів та делегатів. У Броварах з 8-го по 10 вересня 2017 року пройде Всеукраїнський семінар для тренерів, арбітрів та делегатів. Рішення щодо проведення заходу було прийнято на засіданні Комітету з організації та проведення змагань ФГУ. Семінар пройде на базі Броварського вищого училища фізичної культури (Адреса - Київська область, місто Бровари, вул. Шевченка, 21, 23). 
Спорткомплекс БВУФК
До участі в семінарі запрошуються арбітри, делегати Федерації гандболу України, тренери команд учасників чемпіонату України з гандболу всіх рівній (ШВСМ,ДЮСШ, СДЮШОР, КСЛІ, БФУФК,ЛДУФК,ХВУФК). За підсумком тренерського семінару, будуть видані тренерські сертифікати. Тренера які пройдуть семінар та отримають тренерський сертифікат, будуть допущені до участі у чемпіонаті України з гандболу всіх рівнів. ФГУ також звертається до обласних федерацій з проханням направити на семінар арбітрів, делегатів ФГУ а також  молодих арбітрів. Семінар матиме теоретичну та практичну частину. Робота проводитиметься за сучасними методиками, а з лекціями виступлять тренери національних збірних України та інші фахівці. 
За довідками щодо Всеукраїнського семінару для тренерів, арбітрів та делегатів звертайтесь за телефоном  +38 (044) 272-11-91 та электрона пошта uhf15@ukr.net
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник