«Мені подобається наша оновлена команда». 5 вересня - Суперкубок: «Галичанка» - «Дніпрянка»

13:25 | 04 сентября 2017
5 вересня у Львові відбудеться матч за Суперкубок України між львівською «Галичанкою» та херсонською «Дніпрянкою». 5 вересня у Львові відбудеться матч за Суперкубок України між львівською «Галичанкою» та херсонською «Дніпрянкою». Головний тренер «Дніпрянки» Михайло Милославський в коментарі сайту ФГУ розповів про зміни у складі, про завдання на сезон і про готовність до гри за перший трофей гандбольного року. 
Михайло Милославський, головний тренер ГК «Дніпрянка»:
Наша команда дуже серйозно омолодилась. З кінця минулого сезону сім гравців залишили команду за різними причинами. Здебільшого це одруження та вагітність. Повністю змінилась перша лінія. Пішли Тетяна Попович, Юлія Ткаченко, Поліна Трубіцина, Яна Рева. Їх замінять молоді Кристина Гречка, Марія Поцелуєва, лінійна Анастасія Головко. Також залишили клуб Валерія Кирилова, Кароліна Савченко, воротар Валентина Дрембач.  Натомість зайшли у склад гравці молодіжної збірної Анна Дябло, Ірина Павлик, Анастасія Калигіна. У воротах основною стане Тетяна Чернявська. Також маємо Тетяну Кузеванову та зовсім молодого голкіпера 16-річну Анастасію Кальченко. З досвідчених гравців у задній лінії залишились тільки Дарина Сурган та Альона Сорокіна. 
Які завдання стоятимуть перед командою у новому сезоні ? Мені подобається наша оновлена команда  - молода, амбіційна. Нам бракуватиме досвіду, але ми будемо компенсувати його командною грою. Планки знижувати не будемо  - наше завдання утриматись у першій трійці і поборотись з лідерами, до яких я відношу «Галичанку» та  «Карпати».  Будемо битись з усіма. Відзначу, що всі наші гравці, є нашими вихованками, вийшли з Херсонського вищого училища фізичної культури. 
Минулого року матч за Суперкубок проти «Галичанки» склався напрочуд невдало для «Дніпрянки». Яких помилок потрібно уникнути цього разу? Минулого року нам забракло сил. Ми тоді тільки повернулись після зборів на «піску» і провели контрольні матчі проти «Баку». Команда не отримала відпочинку, який її був потрібен після навантажень. Це була стратегічна помилка, яка повністю є моєю провиною. Ми вже ледь ходили. Зараз же команда перебуває в дуже доброму функціональному стані. 15-го серпня ми повернулись після зборів на піску, а з 17 серпня почали тренування у залі, а також провели дві контрольні двосторонні гри. 
Суперкубок України-2017 «Галичанка» (Львів) – «Дніпрняка» (Херсон) 5 вересня. Львів. Початок - 18.00 ПС «Галичина»
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник