Гандболістки «Галичанки» запрошують львів’ян на завтрашній матч за Суперкубок України

20:25 | 04 сентября 2017
У вівторок, 5 вересня 2017 року, у львівському палаці спорту «Галичина» за адресою вул. У вівторок, 5 вересня 2017 року, у львівському палаці спорту «Галичина» за адресою вул. Керченська, 8 відбудеться Суперкубок України-2017 з гандболу серед жінок. 
Боротимуться за почесний трофей чемпіон Суперліги, володар національного Кубка львівська «Галичанка» та бронзовий призер Суперліги, срібний призер Кубка України - херсонська «Дніпрянка». Початок матчу о 18 годині. Вхід вільний.
Гравці та тренери «Галичанки» звернулися до львів’ян, запрошуючи їх прийти на важливий матч.
«Дорогі наші вболівальники та усі львів’яни!
Запрошуємо на наш матч за Суперкубок України, який відбудеться у Львові 5 вересня. Чекаємо вас ! Ми відчули, як ви підтримували нас в попередньому сезоні, і саме ваша віра та любов допомогли нам стати чемпіонками України. Ви – наш щасливий талісман, тому хотілося б знову побачити вас.
Суперкубковий матч дуже важливий для нас на даному етапі. По-перше, відкриваємо новий сезон, який хочеться почати успішно. По-друге, з команди пішло кілька ключових гравців, їх замінили новенькі й вперше ми зіграємо на українській арені оновленим складом. Та й суперниці у нас «зубаті» - гандболістки «Дніпрянки», яких називають херсонськими піраньями. Буде нелегко, але дуже цікаво.
Ми розраховуємо в цій грі на всіх вас. Для кожної гандболістки "Галичанки" ваша підтримка дуже цінна, адже додає енергії, сил і впевненості.
Будь ласка, прийдіть і підтримайте нас! Ваша "Галичанка".
Источник