7 вересня XSPORT та ФГУ розпочинають показ матчів німецької Бундесліги

12:40 | 06 сентября 2017
7 вересня розпочинається сезон показу матчів німецької Бундесліги в ефірі телеканалу XSPORT та на сайті XSPORT. 7 вересня розпочинається сезон показу матчів німецької Бундесліги в ефірі телеканалу XSPORT та на сайті XSPORT.ua. Цього дня починаючи з 19.55 дивіться пряму трансляцію матчу третього туру між чинним володарем Кубка Німеччини «Магдебургом» та екс-переможцем міжконтинентального Кубка «Фюксе Берлін». Права на телевізійний показ ігор Бундесліги придбала Федерація гандболу України і передала їх порталу XSPORT. 
«Магдебург» – «Фюксе Берлін» 7 вересня. Початок – 19.55 Пряма трансляція на каналі та сайті XSPORT Німецька Бундесліга

Трансляції матчів найсильнішого в світі національного чемпіонату мають підвищити інтерес до гандболу, продемонструвати всю привабливість нашого виду спорту. Бундесліга – чемпіонат, в кому виступають чемпіони світу та Європи, володарі золота Олімпійських ігор. 
З поточного сезону в Бундеслізі грає півсередній збірної України Станіслав Жуков, який перейшов до «Гуммерсбаха» і вже встиг відзначитись яскравою, результативною грою.
Минулого сезону на матчах Бундесліги побували півтора мільйони глядачів, у середньому майже по 5 тисяч на кожній грі. Усього в чемпіонаті беруть участь 18 клубів. Минулого сезону чемпіоном вдруге поспіль став «Рейн-Некар Левен», який в турнірній таблиці на три пункти випередив «Фленсбург», бронза у «Кіля». «Фюксе» фінішували четвертими, а «Магдебург» посів п’яте місце. 
У центрі уваги у матчі 7 вересня «Магдебург» - «Фюксе» протистояння зіркових лідерів команд - австрійського правого крайнього «Магдебурга» Роберта Вебера, який був найкращим снайпером Бундесліги у сезоні 2014/2015 та сербського розігруючого «Фюксе» Петара Ненадіча – переможця снайперської гонки 2015/2016. В минулому чемпіонаті і Вебер і Ненадіч увійшли до топ-5 найкращих стрільців чемпіонату. 
В складі обох клубів чимало інших знаменитостей. Так за «Фюксе» грають відразу четверо володарів бронзи Олімпійських ігор-2016 – німці Сільвіо Хайневеттер, Фабіан Віеде, Стеффен Фет та Пауль Друкс. Цього сезону в Бундеслізі «Фюксе» провели поки тільки один матч, адже клуб був задіяний у міжконтинентальному Кубку «Супер Глоуб». Берлінці вигравали його у 2015 та 2016 роках, а цього разу посіли друге місце, поступившись у фіналі «Барселоні». 
За «Магдебруг» виступають три олімпійські чемпіони Ріо-2016 - данці Яннік Крейберг, Мадс Крістіансен та Мікаель Дамгаард. Одним з новачків клубу став росіянин Глєб Калараш, який два попередні сезони грав за запорізький «Мотор».
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник