Німецька Бундесліга. «Мельзунген» - «Лемго». Онлайн трансляція на XSPORT

10:40 | 16 сентября 2017
17 вересня дивіться на сайті і телеканалі XSPORT трансляцію матчу німецької гандбольної Бундесліги «Мельзунген» - «Лемго». 17 вересня дивіться на сайті і телеканалі XSPORT трансляцію матчу німецької гандбольної Бундесліги «Мельзунген» - «Лемго».
Німецький чемпіонат набирає обертів. Здобувши три перемоги при одній поразці амбітний «Мельзунген» знаходиться в трійці лідерів турнірної таблиці. У титулованого «Лемго» дві перемоги, дві поразки і 10 місце в лізі з 18 команд. Поки в нижній частині заліку перебуває «Гуммерсбах», за який виступає українець Станіслав Жуков. У 5 турі в матчі проти чемпіона двох останніх сезонів «Рейн-Некар Левен» Жуков закинув три м'ячі, але «Гуммерсбах» програв 26:29. Клуб українця знаходиться на 16 місці (1 перемога, 4 поразки).
Тобіас Райхман - гравець «Мельзунген» / Фото - lokalo24.de

«Мельзунген» є фаворитом у матчі проти «Лемго». Команда посилилася зірковими новачками, добре грає і бореться за медалі чемпіонату. Поки ж найкращим результатом в історії клубу є 4 місце за підсумками сезону 2015/2016. Перед нинішнім чемпіонатом «Мельзунген» підписав трьох чемпіонів Європи 2016, володарів бронзи Олімпіади-2016 гандболістів збірної Німеччини правого крайнього Тобіаса Райхмана (прийшов з «Віве Кельце») і двох лівих півсередніх - Юліуса Кюна (з «Гуммерсбасі») і Фінна Лемке ( з «Магдебурга»). Серед знаменитостей у складі «Мельзунген» також Йохан Сьостранд, шведський воротар, який виграв срібло Оліміпади-2012. Раніше Сьостранд виступав за такі суперклуби як «Барселона», «Кіль» і «Фленсбург».
Йохан Сьостранд - воротар «Мельзунген» / Фото - Aftonbladet

«Лемго» перемагав в чемпіонаті Німеччини в 1997 і 2003 роках, двічі завойовував Кубок ЄГФ (2006 і 2010), а також ставав володарем Кубка Кубків 1996. Тренує команду легенда клубу чемпіон світу 2007 Флоріан Керман, який тричі визнавався найкращим гравцем Бундесліги.
Флоріан Керман - головний тренер «Лемго» / Фото - Lippische Wochenschau
Права на показ німецького чемпіонату були куплені Федерацією гандболу України та передані телеканалу XSPORT
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник