Збірна України: склад на матчі проти Норвегії та Хорватії у відборі до ЧЄ-2018

16:40 | 25 сентября 2017
Тренери жіночої збірної України з гандболу визначились зі складом на стартові матчі відбору до чемпіонату Європи-2018. Тренери жіночої збірної України з гандболу визначились зі складом на стартові матчі відбору до чемпіонату Європи-2018. 27 вересня наша команда на виїзді зіграє проти Норвегії, а 1 жовтня в Сумах прийматиме команду Хорватії (початок матчу о 19.00, трансляція на сайті та телеканалі XSPORT). В рамках підготовки збірна України з 22 по 25 вересня провела збори на олімпійській базі в Конча-Заспі. 
Склад збірної України на матчі проти Норвегії та Хорватії
Воротарі:  Вікторія Тимошенкова («Роман», Румунія)  Юдіт Балог («Кішварді», Угорщина) Єлизавета Гілязетдінова (AZERYOL, Азербайджан)
Польові гравці: Вікторія Борщенко («Ростов-Дон», Росія) Ірина Глібко (Ramnscu Valcea, Румунія)  Лілія Горільська (МТК, Угорщина) Ольга Передерій («Крім», Словенія) Анна Редька («Гомель», Білорусь) Леся Смолінг («Гомель», Білорусь) Ольга Лаюк («Анкара Єнімахалле», Туреччина) Наталія Стрюкова («Галичанка») Тетяна Поляк («Галичанка») Наталія Савчин («Галичанка») Наталія Воловник («Галичанка»)  Ілона Гайкова («Галичанка»)  Олександра Фурманець («Карпати»)
Борис Чижов - головний тренер Валерій Войналович  - старший тренер Станіслав Прокопович  - тренер-лікар Іван Горват - тренер-масажист
Через травми не зможуть допомогти збірній Юлія Андрійчук (Polatli Belediyeci, Туреччина), Юлія Снопова («Муратпаша», Туреччина) та Ірина Компанієць («Карпати»). Також не потрапили до заявки Марія Гладун («Галичанка»), Мілана Шукаль («Карпати»), Софія Давидянц («Галичанка»). 
Нагадаємо, на чемпіонат Європи вийдуть по дві найкращі команди кожної з семи відбірних груп, а також одна третя команда з найкращими показниками. У першій кваліфікаційній групі виступають збірні України, Норвегії, Хорватії та Швейцарії.
Невдовзі читайте на сайті ФГУ коментарі президента Федерації Андрія Мельника та головного тренера збірної Бориса Чижова. 
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
 
Источник