Андрій Мельник: «Сподіваємось, що дівчата покажуть свій максимум»

08:26 | 27 сентября 2017
Збірна України стартує у відборі до чемпіонату Європи-2017 двома іграми - на виїзді проти Норвегії 27 вересня та вдома проти Хорватії 1 жовтня (Суми, арена СумДУ, початок 19. Збірна України стартує у відборі до чемпіонату Європи-2017 двома іграми - на виїзді проти Норвегії 27 вересня та вдома проти Хорватії 1 жовтня (Суми, арена СумДУ, початок 19.00). Своїми очікуваннями від виступів збірної поділився президент ФГУ Андрій Мельник.   
Андрій Мельник, президент Федерації гандболу України: «Потенціал у нас дуже великий, щоправда ми були не готові, що відразу три гравці у нас травмуються. Доводиться міняти захист, а захист на сьогодні це головне. В цьому є проблема. Дуже велике значення матиме психологічний фактор. Дівчатам потрібно буде перебороти себе. У першому матчі вони гратимуть з командою, що є чинним чемпіоном світу та  Європи, командою, яка двічі вигравала Олімпійські ігри. В таких іграх розкривається внутрішній потенціал гравця. Тут можна побачити, на що людина здатна максимально. Ми сподіваємось, що дівчата покажуть свій максимум, покажуть всю свою майстерність». 
Зараз складно сказати, якими будуть наші виступи у відбірному турнір. Ми сподіваємось на позитивний результат. Ми знаємо, що дівчата здатні на це, головне, щоб вони психологічно не зламались».   
Тренування збірної України у Конча-Заспі. Відео - XSPORT
Всі матчі збірної України у відборі до чемпіонату Євопи-2018 можна побачити в прямому ефірі на сайті EHF за цим посиланням   http://www.ehftv.com/at/league/womens-ehf-euro-2018-qualification/51
Перші матчі збірної України у відборі до ЧЄ-2018
27 вересня. Норвегія – Україна. Початок – 19.15 1 жовтня. Україна – Хорватія. Суми. Манеж СумДУ. Початок – 19.00
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ

Источник