Збірна Україна візьме участь у турнірі в Іспанії

13:26 | 18 октября 2017
Жіноча збірна України в рамках підготовки до наступних ігор відбору на чемпіонат Європи-2018 виступить на міжнародному турнірі в Іспанії, що в кінці листопада пройде листопада. Жіноча збірна України в рамках підготовки до наступних ігор відбору на чемпіонат Європи-2018 виступить на міжнародному турнірі в Іспанії, що в кінці листопада пройде листопада. Суперниками команди Бориса Чижова та Валерія Войналовича стануть збірні Іспанії, Японії та Аргентини. Перед турніром українки проведуть збори у Конча-Заспі (20-22 листопада). На збори будуть викликатись всі найсильніші гравці.
Борис Чижов, головний тренер збірної України:
«Ми перемогли Хорватію граючи «маленькими», проте нам потрібно підтягувати й більш високих Савчин, Гайкову, Стрюкову. Поки їм ще бракує агресивності, вони грають у студентський гандбол, натомість мають діяти більш жорстко. Так, як це роблять наші «маленькі» - вони завжди лізуть, б’ються. На зборах в Конча-Заспі та на турнірі в Іспанії будемо напрацьовувати й інші моменти. 
Викличемо основний склад. Дуже сподіваюсь, що вже зможе грати Левченко. ЇЇ хотілося б бачити в будь-якій формі. Вона основний гравець. Відновилась Андрійчук. Я розмовляв з Компанієць, у неї ще болить нога, але сподіваюсь, вона повернеться у стрій. Найближчим часом буду зв’язуватись зі Сноповою, аби дізнатись, в якому вона стані». 
Нагадаємо збірна України стартувала у відборі до ЧЄ-2018 з поразки від Норвегії 22:35 та перемоги над Хорватією 26:22. У березні 2018-го наша команда двічі зіграє проти Швейцарії, а завершить відбір домашнім поєдинком проти Норвегії в кінці травня і виїзним поєдинком проти Хорватії на початку червня 2018-го.     
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник