«У чудовому настрої». Збірна України зібралась на базі у Конча-Заспі

08:11 | 24 октября 2017
«Враження дуже позитивні. «Враження дуже позитивні. Надзвичайно приємно бачити, що всі дійсно скучили за збірною і перебувають у чудовому настрої. Це як родина». Так головний тренер чоловічої збірної України Віталій Андронов охарактеризував атмосферу у національній команді, яка 23 жовтня зібралась у на олімпійській базі Конча-Заспі. 
Збірна зібралась у повному складі – вже прибули всі 18 гравців, які отримали виклик. «Важливо, що немає травмованих, всі готові грати, - зауважив тренер. – Сьогодні переглядаємо матч проти Ісландії – нашу останню гру у попередньому відборі, розбираємо помилки». 
24 жовтня збірна проведе ще два тренування, а вже 25-го числа наші хлопці вилетять до Тель-Авіва на три товариські поєдинки проти збірної Ізраїлю. Ігри відбудуться 26, 27 та 28 жовтня. Матчі проти Ізраїлю стануть репетицією триденного кваліфікаційного турніру в італійському Больцано, де буде розігруватимь путівка до плей-офф відбору на чемпіонат світу-2019. Нагадаємо, кваліфікаційній турнір пройде з 11 по 13 січня за участі збірних України, Італії, Румунії та Фарерських островів.       Збірна України:
Воротарі: Ігор Чуприна, Вадим Бражник (обидва - «Татран», Словаччина), Антон Деревянкин (ZTR)
Ліві крайні: Захар Денисов («Мотор»), Олександр Полторацький ( «Анкараспор», Туреччина)
Праві крайні: Андрій Акименко (ZTR), Юрій Кубатко («Мотор»)
Ліві півсередні: Станіслав Жуков («Гуммерсбах», Німеччина), Євген Буйненко («Мотор»), Роман Чосик ( «Сокіл», Чехія)
Праві півсередні: Роман Чичикало («Брегенц», Австрія), В`ячеслав Садовий («Одорхею», Румунія)
Розігруючі: Олександр Тільте (ZTR), Геннадій Кучер ( «Агро Топольчани», Словаччина), Олександр Южбабенко («Спартак», Росія)
Лінійні: Олександр Шевельов («Мотор»), Дмитро Дорощук («Мотор»), Іван Бурзак (ZTR).
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник