Відбувся черговий всеукраїнський турнір присвячений пам’яті заслуженого тренера Івахіна Є.І.

09:11 | 04 ноября 2017
28-29-го жовтня в Києві відбувся черговий всеукраїнський турнір присвячений пам’яті Заслуженого майстра спорту СРСР, Заслуженого тренера СРСР Івахіна Євгена Івановича. 28-29-го жовтня в Києві відбувся черговий всеукраїнський турнір присвячений пам’яті Заслуженого майстра спорту СРСР, Заслуженого тренера СРСР Івахіна Євгена Івановича.
Свого часу Євген Іванович Івахін зробив все можливе для відродження гандболу в Україні та СРСР після Великої Вітчизняної війни.
Завдяки Івахіну, Київський інститут фізичної культури став флагманом в розвитку цього виду спорту на теренах усього Радянського Союзу.
Організаторами турніру виступили Асоціація ветеранів та аматорів гандболу та спортивний клуб «Легіон ХХІ». Допомога в організації турніру надав Білокопитов Г.Є. На турнірі був присутній син Євгена Івановича Івахіна – Анатолій Євгенович, який подякував усім учасникам турніру за пам’ять про батька. Уважними глядачами були друзі сім’ї Івахіна – Білокопитов Геннадій Євгенович, Тімаков Анатолій Олександрович, Леонов Леонід Пилипович.
У фінальному матчі зустрілися київський СК «Легіон ХХІ» і АВАГ (збірна Асоціації ветеранів та аматорів гандболу). З рахунком 39:32 перемогла команда АВАГ і стала володарем красивого кубка.
Всі учасники турніру були нагороджені медалями Міністерства молоді та спорту України, а також дипломами Асоціації ветеранів спорту України.
Кращими гравцями були визнані Олександр Яременко та Євген Іхельзон (АВАГ), В’ячеслав Овчаренко (СК «Легіон ХХІ»).
avsu.org.ua
Источник