Збірна України тренується на Олімпійській базі в Конча-Заспі

14:41 | 22 ноября 2017
На Олімпійській базі в Конча-Заспі проходять збори жіночої збірної України з гандболу. На Олімпійській базі в Конча-Заспі проходять збори жіночої збірної України з гандболу. Команда готується до участі у міжнародному турнірі, що пройде в іспанській Мелільї з 24 по 26 листопада. Під керівництвом Бориса Чижова та Валерія Войналовича тренуються 22 гандболістки. 16 з них потрапляють до заявки на іспанаський турнір.

Після багатомісячної перерви  повернулась до збірної Євгенія Левченко. Права крайня в минулому сезоні виступала за словацьку «Ювенту», але зазнала важкої травми і довго відновлювалась. Контракт з «Ювентою» не був продовжений і наразі гандболістка не має клубу. Не змогла прибути на збори Юлія Андрійчук (Polatli Belediyeci, Туреччина). 
Ранкове тренування 21 листопада почалось з привітання з днем народження Ірини Компанієць.    

На турнірі в Мелільї суперницями українок стануть збірні Іспанії, Аргентини та Японії. Нагадаємо, збірна України готується до подальших матчів відбору на чемпіонат Європи-2018.       

Збірна України Склад на збори у Конча-Заспі 20-22 листопада
Воротарі:  Вікторія Тимошенкова («Роман», Румунія)  Юдіт Балог («Кішварді», Угорщина) Єлизавета Воронько («Карпати») Марія Гладун («Галичанка»)
Польові гравці: Вікторія Борщенко («Ростов-Дон», Росія) Євгенія Левченко (без клуба)  Ірина Глібко (Ramnscu Valcea, Румунія)  Лілія Горільська (МТК, Угорщина) Ольга Передерій («Крім», Словенія) Анна Редька («Гомель», Білорусь) Леся Смолінг («Гомель», Білорусь) Ольга Лаюк («Анкара Єнімахалле», Туреччина) Катерина Воскобойник («Спартак») Альона Шупік («Спартак») Анастасія Баранович («Галичанка»)  Наталія Стрюкова («Галичанка») Наталія Савчин («Галичанка») Софія Давидянц («Галичанка») Наталія Воловник («Галичанка») Ілона Гайкова («Галичанка»)  Ірина Компанієць («Карпати») Анна Лезинська («Карпати») 
Борис Чижов - головний тренер Валерій Войналович  - старший тренер Станіслав Прокопович  - тренер-лікар Іван Горват — тренер-масажист

Не змогла прибути на збори Юлія Андрійчук (Polatli Belediyeci, Туреччина). 
 
СЕРГІЙ ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГЕНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник