Борис Чижов: “Завдання збірної України — пробитись на Олімпіаду-2020”

10:26 | 23 ноября 2017
Зранку 23 листопада жіноча збірна України вирушили до іспанської Мелільї на міжнародний турнір (24-26 листопада). Зранку 23 листопада жіноча збірна України вирушили до іспанської Мелільї на міжнародний турнір (24-26 листопада). Напередодні змагань команда провела збори на Олімпійській базі в Конча-Заспі. Головний тренер Борис Чижов у коментарі журналістам розповів, що команда готується не тільки до подальших матчів відбору на чемпіонат Європи-2018. Більш глобальноим завданням є пробитись на Олімпійські ігри-2020.  
Борис Чижов, головний тренер збірної України з гандболу:   “У нас є  завдання - пробитися на Олімпіаду. Ми усюди заявляємю, що жіноча збірна буде намагатись потрапити на Олімпійські ігри, адже без високих завдань ставити якісь тактичні завдання, це неправильно. Враховуючи це, ми вже починаємо готувати команду. У 2017 році ми відбирали кандиатів, зараз доповнюємо команду новими гравцями. Цього року ми стабілізуємо склад і будемо з цим складом вже працювати. Будемо готувтись к березневим іграм зі Швейцарією у відборі до чемпіонату Європи-2018. У програмі підготовки у нас також турнір у лютому та спаринг перед іграми із Швейцарією”. 

Права крайня Євгенія Левченко прокоментувала своє повернення до збірної після травми і водновлення, а також розповіла, чому вона зараз залишилась без клубу.

Тренування збірної України в Конча-Заспі. Відео “UA:Перший”.
 
СЕРГІЙ ЦУКІЛО  ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник