Збірна України посіла дурге місце на турнірі в Мелільї

12:41 | 27 ноября 2017
Жіноча збірна України завершила виступи у міжнародному турнірі в іспанській Мелільі на другому місці. Жіноча збірна України завершила виступи у міжнародному турнірі в іспанській Мелільі на другому місці. Команда Бориса Чижова виграла у Японії та Аргентини після чого в матчі за титул зустрінулась зі збірною Іспанії, яка також мала максимум очок.
На жаль, фінальний матч в української команди не вийшов. Наші дівчата програли перший тайм 9:14, і зіткнулись з ще більшими проблемами після перерви. В підсумку, 33:14 на користь іспанок, які посіли підсумкове перше місце. В складі збірної України найкращим гравцем матч була визна Вікторія Борщенко. Нагадаємо, в попередніх матчах накращими в нашій команді визнавались Ілона Гайкова та Лілія Горільська.   
Аргентина перемогла Японію 26:21 та посіла третє місце. Японки — четверті.
Турнір в Мелільі став став надвзивчайно корисним етапом підготовки збірної України до головних випробувань — матчів відбору до чемпіонату Європи-2018. Нагадаємо, у березні наша команда двічі зіграє проти збірної Швейцарії у рамках групового турніру квалфікації.
Міжнародний турнір у Мелільї (Іспанія) Турнірна таблиця 1. Іспанія - 6 очок 2. Україна - 4 очки 3. Аргентина - 2 очки 4. Японія - 0 очок
Україна — Японія 25:24 (13:12)   Україна — Аргентина 31:25 (14:15)                                                  Іспанія — Україна 33:14 (14:9)


Всі фото - rfebm.com СЕРГІЙ ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник