JOMA починає експансію у світовий гандбол!

15:25 | 26 декабря 2017
Провідний іспанський бренд спортивного одягу уклав угоду  з федерацією гандболу цієї країни і починаючи з 2018-го року, буде офіційним технічним спонсором організації. Провідний іспанський бренд спортивного одягу уклав угоду  з федерацією гандболу цієї країни і починаючи з 2018-го року, буде офіційним технічним спонсором організації. 
За умовами контракту, відтепер усі команди, що виступають під егідою Іспанської Королівської гандбольної федерації ( RFEBM ), отримуватимуть екіпірування від JOMA. 
Офіційна церемонія укладання угоди відбулась у головному офісі компанії JOMA в містечку Портілло де Толедо. Свої підписи під контрактом поставили президент RFEBM Франциско Бласкес та  генерального директора компанії JOMA  Альберто Лопес. 
Франциско  БЛАСКЕС : “ Для іспанської гандбольної федерації це великий крок уперед. Ми вже довго очікували на момент зміни іміджу і приєднання до такого відомого бренду.  Підтримка  від компанії JOMA, є достойною і похвальною подією, що робить честь федерації”. 
Альберто  ЛОПЕС : “ Партнерство з іспанською федерацією гандболу, для нас є справою честі. Враховуючи авторитет і здобутки іспанських команд  за межами країни, ми також розглядаємо цю співпрацю як можливість заявити про себе і на міжнародній гандбольній арені”. 
Умови угоди також  передбачають, що гандбольна  федерація Іспанії отримає ексклюзивний дизайн і великий вибір супутньої продукції із сувенірною атрибутикою.
Источник