Ігор Чуприна: «У нас хороший склад, але бракує впевненості»

10:25 | 22 января 2018
Один з лідерів збірної України воротар Ігор Чуприна прокоментував виступи національної команди у відбірному турнірі до чемпіонату світу-2019. Один з лідерів збірної України воротар Ігор Чуприна прокоментував виступи національної команди у відбірному турнірі до чемпіонату світу-2019. Нагадаємо, в італійському Больцано збірна України виграла у Фарер 28:20, потім програла Італії 28:29, а в останньому матчі зіграла внічию з Румунією 26:26. У підсумковій турнірній таблиці наша команда посіла третє місце і не вийшла з групи.
Ігор Чуприна, воротар збірної України:
Про виступи в відборі на чемпіонат світу-2019 Ми підійшли до відбірного турніру в хорошій готовності, впевнено переграли Фарерські острови, пропустивши порівняно небагато, але в матчі проти Італії у нас відверто не пішла гра і, хоча ми зуміли наздогнати суперників, але уникнути поразки все ж не вдалося.
Хотів би вибачиться перед нашими вболівальниками, перед Федерацією. Була проведена велика робота, забезпечений хороший рівень підготовки, але ми не виправдали надій.
Вважаю, що у нас хороший склад, хлопці грають в Лізі чемпіонів, виступають в хороших клубах, але впевненості в своїх силах в вирішальні моменти все ж ще не вистачає.
Про роботу головного тренера Віталія Андронова Мені здається, він робив все правильно. Я працював з ним і в Южному і дуже добре знаю його, вважаю його хорошим фахівцем зі своїм баченням. Він давав нам всю потрібну інформацію, якою потрібно було скористатися в грі, а ми якось ... Всі розуміли, що відбувається, але гра [в матчі проти Італії] у нас не складалося і все.
Про виступи в словацькому «Татрані» З командою з нинішнього сезону працює новий головний тренер хорват Славко Галуза. Склад омолодився і нам не вдалося пробитися в груповий раунд Ліги чемпіонів. Десь не витримали у вирішальний момент. Окрім цього сезон складається нормально, граємо в SEHA-Лізі, пройшли в груповий раунд Кубка ЄГФ. Працюємо по повній програмі. За півсезону провели вже 45 ігор. У мене контракт з «Татраном» і на наступний сезон, думаю, все буде нормально.
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник