"Мотор" - ЗТР. Онлайн трансляція

12:10 | 08 февраля 2018
У п`ятницю, 9 лютого, увага шанувальників гандболу України значною мірою буде прикута до запорізької арені ЗАС, де в рамках Суперліги зустрінуться її два головних фаворита: у формальній ролі господарів «Мотор» прийматиме ЗТР. У п`ятницю, 9 лютого, увага шанувальників гандболу України значною мірою буде прикута до запорізької арені ЗАС, де в рамках Суперліги зустрінуться її два головних фаворита: у формальній ролі господарів «Мотор» прийматиме ЗТР. Початок зустрічі о 17.00.
Пряма трансляція матчу «Мотор» - ЗТР буде доступна за цим посиланням - http://alextv.zp.ua/live.html
Ця буде друге дербі запорізьких грандів у нинішньому сезоні. Першою поєдинок, 15 грудня, пройшов у захоплюючій боротьбі. На перерву команди пішли за нічийного рахунку 14:14, але у другому таймі «Мотор» дотиснув суперників, здобувши перемогу 29:23. Команда Патрика Ромбела в нинішньому сезоні не втратила жодного очка - 13 перемог в 13 матчах Суперліги. У ЗТР в 17 іграх 14 перемог, 1 поразка і 2 нічиї.
15 грудня. Суперліга ЗТР - «Мотор» 23:29 (14:14) ЗТР: Деревянкін, Крючков; Тільте 2, Ісанчук 1, Карамишев 5, Ганчев 7, Акіменко 6, Константінов 2, Сєвєрін, Звездов, Стрельников, Бурзак, Кравченко, Корєлов, Бурзак, Русл.Гончаров, Артеменко. «Мотор»: Комок, Кірєєв; Буйненко 2, Пуховський 2, Денисов 1, Пачковськи 1, Кубатко 4, Козакевич 9, Дорощук 1, Бабичев, Сорока 3, Шельменко 1, Малашинскас 4, Шинкель 1, Целищев, Шевелев.
«Мотор» уперше виграв Суперлігу в 2013 році і з тих пір вже нікому не віддає титул. ЗТР в трьох останніх сезонах незмінно посідав друге місце і вже 25 років поспіль клуб не опускається нижче третьої підсумкової позиції. ЗТР 14 разів завойовував золото і є рекордсменом за цим показником, проте в останній раз вершина підкорялась трансформаторщикам в 2011 році.
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник