Команди Передерій та Борщенко зустрілись у Лізі чемпіонів

08:25 | 04 марта 2018
У жіночій Лізі чемпіонів між собою зіграли команди гравців збірної України: словенський «Крім», за який виступає Ольги Передерій, приймав російський «Ростов-Дон» Вікторії Борщенко. У жіночій Лізі чемпіонів між собою зіграли команди гравців збірної України: словенський «Крім», за який виступає Ольги Передерій, приймав російський «Ростов-Дон» Вікторії Борщенко. Обидві українки відзначились голами, а переможцем матчу виявся ростовський клуб – 35:26. 
На рахунку Передерій 2 голи. 23-річна лінійна забиває в 10 матчах Ліги чемпіонів поспіль. Всього у запорізької вихованки вже 28 закинутих м’ячів. 
У Вікторії Борщенко - один гол в матчі проти «Кріма» і десять - в сезоні в Ліги чемпіонів. 
«Ростов-Дон» гарантував собі участь в 1/4-й фіналу плей-офф. «Кріму» для того, щоб мати шанси на вихід з групи потрібно в останньому турі 10 березня виконати надскладне завдання – на виїзді переграти угорський «Дьор». За певних обставин команду Передерій влаштує і нічия. 

Гру Вікторії Борщенко та Ольги Передерій українські вболівальники зможуть побачити в матчі збірної України проти Швейцарії, який відбудеться 25 березня в київському Палаці спорту. Початок о 19.00. 
Фото - rkkrim.com, rostovhandball.ru
Источник