В Україні побував голова Суддівської комісії EHF Драган Начевські

14:55 | 15 марта 2018
13 - 15 березня в Києві з робочим візитом побував голова Суддівської комісії Європейської федерації гандболу (EHF) Драган Начевські. 13 - 15 березня в Києві з робочим візитом побував голова Суддівської комісії Європейської федерації гандболу (EHF) Драган Начевські. Відомий фахівець приїхав до України на запрошення президента Федерації гандболу України (ФГУ) Андрія Мельника та Генерального секретаря ФГУ Олександра Гладуна.


Під час зустрічі з паном Начевські були обговорені важливі питання роботи Суддівської комісії  України та підвищення кваліфікації українських арбітрів.
14 березня Драган Начевські побував на грі чоловічої Суперліги ЦСКА - “ЗТР-Буревісник”, під час якої він проекзаменував роботу українського суддівського дуету Анатолій Новіков — Валерій Рожков, номінантів на отримання Європейської суддівської категорії.
Пан Д. Начевські відповів згодою на пропозицію Президента ФГУ А.А. Мельника та  Директора ФГУ Є.І. Петрушевського знову приїхати до України і взяти участь у семінарі для українських арбітрів, делегатів та тренерів. Захід має відбутись перед початком нового сезону, у вересні. Також була досягнута домовленість про подальше співробітництво ФГУ із Суддівською комісією  EHF.
Федерація гандболу України
Источник