Комок: «З радістю погодився на пропозицію грати в збірній»

14:10 | 28 марта 2018
Геннадій Комок в бесіді з новим головним тренером збірної України Іваном Фучеджі дав згоду на виступи в національній команді.

Геннадій Комок в бесіді з новим головним тренером збірної України Іваном Фучеджі дав згоду на виступи в національній команді. За словами воротаря «Мотора», він з радістю і великими надіями повертається в збірну, яка збереться на базі в Конча-Заспі 1 квітня. Останній раз Комок грав в національній команді чотири роки тому.


«Іван Іванович підійшов до мене після гри, сказав, що хотів би мене бачити в збірній, і я з радістю погодився. Приємно, що мене викликали. Вважаю, що наша збірна здатна виходити на чемпіонати світу та Європи, тому я і хочу потрапити в команду. Одного разу в складі національної команди я брав участь на топ-турнірі [чемпіонат Європи-2010] і враження були захмарні. Тепер будемо працювати, щоб знову пройти у фінальну частину. Бажання допомогти виконати це завдання у мене дуже велике ».


Останніми на сьогодні матчами Геннадія Комка в збірній України були три зустрічі в січні 2014 року. Тоді на фініші групового етапу кваліфікації до чемпіонату світу-2015 Україна виграла на виїзді у Швейцарії 32:31, вдома перемогла Люксембург 34:22, але у вирішальній грі в гостях, у матчі, який також запам`ятався бійкою гравців, поступилася Словенії (23:35) і не вийшла з групи. У турнірній таблиці наша команда відстала від словенців лише на одне очко.


Восени 2018 року збірна України розпочне боротьбу за вихід на Євро-2020. 


Фото - Александр Осипов

Федерація гандболу України


Источник